Goddess Primal Chaos Nasıl Bir Oyun?

goddess primal

Goddess: Primal Chaos, üst düzey grafiklere sahip, ücretsiz oynanabilen bir 3D aksiyon MMORPG’dir. Bu mobil oyunda oyuncular, zamanda geriye yolculuk etmek ve kötü ‘Tyrant’ın dünyalarını istila etmesini ve insanlığı yok etmesini durdurmak için destansı bir göreve katılırlar. Oyun üç sınıf içerir ve bunlar; Savaşçı, Büyücü ve Bloodline’dan oluşur. Savaş süreci de tatmin edici kombinasyonlar ve onlarca gösterişli özel yeteneklerle basit ve eğlenceli bir hale getirilmiştir. Oyunun en ilginç kısımlarından birini 1v1 arena maçlarının yanı sıra 2v2 ve 3v3 ve ayrıca 5v5 (Turnuva) ve birçok PvP savaşı içermesi olarak sayabiliriz.

İşte Yeni Başlayanlar için Bir Kaç İpucu

1. Günlük Görevinizi Tamamlayın

2. Dungeon’lar Önemli

3. Tüm Ek Görevlere Katılın

4. Boss Lair’ları Kaçırmayın

5. Dev Lavalord ve Acil Görev En Önemlileri

6. Seviyenize Bağlı Olarak Etkinliklere Katılın

BlueStacks ile Oynamanın Avantajları

Mobil Android oyunlarını BlueStacks Android Emülatörü ile oynamanın aslında pek çok avantajı bulunmaktadır. Bunların başında klavye ve mouse ile PC’nizin dev ekranında çok yüksek çözünürlükle oynamak gelir. Bu aşamada şu şekilde düşünebilirsiniz; bilgisayarınızda ne yapıyorsanız bunları bir mobil Android oyununa yapabiliyor olacaksınız. Goddess Primal Chaos oynarken de pek çok durumda ani kararlar vermeniz gerekecek. BlueStacks’in sağlayacağı bu temel avantaj sayesinde dilediğiniz çözünürlükte ve grafikle oynamanız mümkün olacaktır. Mobil oyununuzu mobil cihazınızın küçük ekranına hapsetmek zorunda değilsiniz. Aynı anda görmeniz gereken pek çok şey olduğunu unutmayın! Goddess Primal Chaos’un da arayüzü oldukça zengin ve yakalamanız gereken pek çok detay var. Olası tehditleri önceden belirlemelisiniz. Üstelik bu noktada mobil cihazınızın performansı da devreye girer. Mobil cihazınız ne kadar iyi olursa olsun, akıcı bir performans sağlamak için gerekli olan işlem gücüne sahip değildir. Oyununuz ilerledikçe bu performans daha da kötüleşecek ve oyununuzu sekteye uğratacaktır.

BlueStacks ile Çoklu Hesap Çoklu Avantaj Demek

BlueStacks’in Çoklu Hesap özelliği tüm oyunlarda kullanabileceğiniz bir özelliktir. Bu özellik sayesinde, PC’nizin performansına bağlı olarak aynı anda dilediğiniz kadar hesapla oynayabilirsiniz. Bir oyun içerisinde aynı anda dilediğiniz kadar kahraman geliştirebilirsiniz. Ve bu karakterlere makro tuşlar atayarak, belirli görevleri yapmalarını sağlayabilirsiniz. Bu sayede de tüm oyun türlerinde inanılmaz bir avantaj elde edersiniz. BlueStacks ile Goddess Primal Chaos oynarken de dilediğiniz kadar oturum oluşturabilirsiniz. Bu oturumların her biriyle farklı karakter alabilir ve her birini ayrı geliştirebilirsiniz. Bu özelliğin oyunda size sağlayabileceği avantajı hayal edebiliyor musunuz? Her bir oturumunuza ayrı ayrı makro’lar atayın ve karakterleri kasma işini BlueStacks’e bırakın. Mobil cihazınızı da aramalar, mesajlaşma ya da fotoğraflar için kullanın hem şarjınızdan tasarruf edin hem de maksimum performans ile oynayın.

Goddess: Primal Chaos’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda maksimum çözünürlükle 4K kalitesinde oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.