Gold Hunter Adventures İle Altınları Toplayın

gold hunter adventures

Gold Hunter Adventures, Webperon oyun şirketi tarafından geliştirilen yepyeni bir simülasyon oyunu. Oyunda bir altın arayıcı rolünde oluyorsunuz ve çeşitli objeler kullanarak altınları ve diğer değerli madenleri bulmaya çalışıyorsunuz. Siz de farklı yerleri keşfetmeyi ve bu türdeki maceraları seviyorsanız Gold Hunter Adventures ilginizi çekebilir. iOS ve Android cep telefonlarınıza indirebileceğiniz Gold Hunter Adventures, ücretsiz bir oyun. Tabii ki pek çok oyunda olduğu gibi bu oyunda da oyun içi mağazadan satın alabileceğiniz nesneler bulunuyor. 

Gold Hunter Adventures Nasıl Oynanır?

Bir altın bulma oyunu olan Gold Hunter Adventures oyununda amacınız kendi altın madeninizi kurmak olacak. Bunun için de çok çalışacak ve altın dedektörlerini kullanarak altınlara ya da diğer değerli madenlere ulaşacaksınız. Gold Hunter Adventures pek çok detayın düşünüldüğü bir oyun. Bu sebeple kendinizi gerçekçi bir dünya içerisinde bulacaksınız. Oyunda birbirinden farklı mekanlar yer alıyor. Adalar arasında dolaşabilir ve bu farklı adalarda altın arayabilirsiniz. Tekneniz ile seyahat edebilir, aynı zamanda birbirinden farklı ve güzel manzaraların tadını çıkarabilirsiniz. Oyunda aynı zamanda gece ve gündüz döngüsü de yer alıyor. Bu sayede pek çok mekanın gece ve gündüz farklı hallerini görme şansına sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca dinlenmek için geceleri çadır kurabilirsiniz.

Oyunda amacınız daha fazla altına ve madene ulaşmak olacak. Altına ulaşırken dedektörlerinizin seviyesini yükseltmeniz gerekecek. Bu sayede daha derinlerde bulunan altınlara ya da diğer değerli madenlere ulaşabileceksiniz. Aynı zamanda küreklerinizin de seviyesini yükseltebileceksiniz. Bu sayede kürekle kazma hızınız artacak ve altına çok daha hızlı ulaşacaksınız.

Gold Hunter Adventures Oyununu BlueStacks İle PC’de Oynayın

Gold Hunter Adventures, iOS ve Android cep telefonlarınızdan oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Bu mobil oyunu bilgisayarınızın büyük ekranından açmak isterseniz BlueStacks oyun platformunu kullanabilirsiniz. BlueStacks tüm mobil oyunları PC’de açmanızı sağlayan ücretsiz ve güvenilir bir platformdur. Eğer bilgisayarınızda BlueStacks uygulaması yoksa, BlueStacks resmi web sitesinden uygulamayı hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Ardından uygulama içerisinde yer alan Google Play Store alanına giderek Gold Hunter Adventures’ı aratabilir ve oyunu hızlıca, güvenli bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Oyun indiği anda bilgisayarınızdan oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca eğer Gold Hunter Adventures APK’sına sahipseniz, APK’yı BlueStacks içerisine yükleyerek uygulamayı açmanız da mümkün. 

BlueStacks Size Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

  • Gold Hunter Adventures oyununu BlueStacks oyun platformu ile oynarken, görüntü kalitesinden hiçbir ödün vermezsiniz. Tıpkı cep telefonunuzdaki gibi canlı ve gerçekçi grafikleri burada da deneyimleyebilirsiniz. 
  • BlueStacks’in çoklu oturum/hesap özelliği ile oyunu birden fazla sekmede aynı anda açma imkanınız olur. 
  • BlueStacks’in gelişmiş ayarları sayesinde klavye ve fare tuşlarınıza dilediğiniz komutları atayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz ve alıştığınız tuş takımı ile oynamanın keyfini sürebilirsiniz.