Kamyon Simülatör 2018 : Europe’ı BlueStacks ile Oyna

kamyon simülatör

Kamyon Simülatör 2018: Europe ile kamyonunuza binin ve eğlenmeye başlayın. Oyun boyunca gelmiş geçmiş en iyi simülatörlerden biriyle kamyonunuzu sürmenin keyfini çıkarın. Farklı kamyonlar arasından seçim yapın ve Android veya IOS sürümleri bulunan oyunun oyunun keyfini BlueStacks ile PC’nizde çıkarın. Oyun haritası ile farklı yerlere farklı teslimatlar ve oyun boyunca farklı yolların tadını çıkarın ve oyunu oynarken Kamyon Simülatör 2018 : Europe’un tüm kamyon kilitlerini BlueStacks ile açın ve oyunun tadını çıkarın. BlueStacks yeni nesil grafik desteği ile oyunun gelişmiş 4K grafiklerini birleştirin. Ayrıca 60 farklı seviyedeki zorlu grafik ve gerçekçi efektlerle oynamaya başlayabilirsiniz. Kamyon Simülatör 2018 : Europe ipuçları ile oyundan keyif alacaksınız. Oyun boyunca BlueStacks ile tüm yolları turlayıp, oyunun kilidini açabilirsiniz.

Sürülecek Onlarca Kamyon Var

Oyun boyunca, şehirde farklı yerlere farklı teslimatlar yapmaya ve oyun boyunca farklı yetenek ve performanslara sahip farklı kamyonları kullanmaya başlayacak ve ayrıca oyunu oynadıkça kamyonda daha fazla özelleştirme yapmaya başlayacaksınız. Oyun boyunca her kamyonu daha iyi hale getirmek için birçok yükseltme yapmaya başlayacak ve teslimatları daha hızlı hale getirmek için daha iyi performansa sahip olacaksınız. Oyunu oynadıkça kamyonlarınızı daha iyi kullanabileceksiniz.

Zorlu Haritalar Sizi Bekliyor

Oyun boyunca farklı caddelerde 60 seviyeye kadar oynayabileceğiniz, farklı ekipmanlarla dolu birçok özelliğe sahip olacaksınız ve oyunu oynadıkça daha da fazlasına sahip olmaya başlayacaksınız. En iyi ürünleri bir yerden başka bir yere teslim etmeye ve kendi şirketinizi büyütmeye başladığınızda ve arabaların çoğunu oyun boyunca en ağır teslimatları teslim etmeye hazır hale getirdiğinizde seyahat ederken eğlenmeye başlayacaksınız. Üzerinde farklı yayınlar bulunan 250’den fazla radyo istasyonu ve ayrıca oyunu oynadıkça yolların kralı olma yolunda ilerlemeye başlayacaksınız. Kamyon Simülatör 2018 : Europe’ta BlueStacks ile oyun boyunca tüm öğelerin kilidini açın ve keyfini çıkarın.

Gerçekçi Efektlerin Keyfini Çıkarın

Hava durumunu gerçekmiş gibi görmeye başlayacağınız gerçekçi efektlerle oyunu oynamaktan keyif alacaksınız. Oyunun en iyi avantajlarından biri de sınırlar oyun boyunca gerçek sınırlar gibi tasarlanıyor ve siz oynadıkça değişiyor. Teslimatlarınızı bitirdiğinizde oyun boyunca etkileşimlerin ve görsel efektlerin tadını çıkarmaya başlayacaksınız. Ayrıca unutmayın, oyunda sert dönüşler yaparsanız kamyondan bazı teslimatlar düşebileceğinden dikkatli olmanız gerekir. BlueStacks ile Kamyon Simülatör 2018 : Europe oynarken kamyon ve çevresinin gerçekçi ses efektlerinin keyfine varacaksınız. Motor daha fazla güç üretmeye başladıkça yollarda daha yüksek sesle kükreyecektir. Oyunda gelişmeye ve tüm kilitleri açmaya odaklanın, BlueStacks’in size sunduğu avantajları kullanın!

 Kamyon Simülatör 2018 : Europe’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.