Party Royale: Guys Do Not Fall! İle Koşun ve Kazanın

party royale

Playspare oyun şirketinin piyasaya sürdüğü Party Royale: Guys do not fall!, hem iOS hem de Android cihazlarda oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Klasik tarzda bir yarış oyunu olan Party Royale: Guys do not fall! ile kendinizi koşucu bir kalabalığın içerisinde bulacaksınız. Oyun renkli grafikleri ile pek çok yaştan oyuncunun ilgisini çekebilecek nitelikte. Siz de bu macera oyununda farklı çizgi turlarını tamamlamanın keyfini sürebilirsiniz. Oyun ücretsiz olmasına karşın, oyun içi mağazadan satın alabileceğiniz şeyler de bulunuyor. Party Royale: Guys do not fall! koşusunda kazandıkça seviye atlayabiliyorsunuz ve sizi farklı dünyaların içerisine götüren farklı seviyelerin kapısını açabiliyorsunuz. 

Party Royale: Guys Do Not Fall! Nasıl Oynanır?

Oyuncular tarafından oyun tarzı olarak Fall Guys! oyununa oldukça benzetilen Party Royale: Guys Do Not Fall! çevrimiçi oynanan bir oyun. Oyunda, sanal rakiplere karşı çevrimiçi şekilde oynamanız gerekiyor. Oyundaki amacınız çeşitli seviyelerde yer alan çeşitli platformlarda koşmak ve yarışı kazanmak. Dolayısıyla büyük bir kalabalık içerisinde hızlı ve çevik bir şekilde ilerlemeniz gerekiyor. Ayrıca oyunda seçebileceğiniz birbirinden ilginç ve eğlenceli pek çok karakter bulunuyor. 

Oyunu Bilgisayarınızın Büyük Ekranından Oynamaya Ne Dersiniz?

Özellikle Party Royale: Guys Do Not Fall! gibi klasik macera oyunlarını büyük ekranda oynamanın pek çok avantajı oluyor. Öncelikle cep telefonunuzdaki şarj problemini bilgisayarınızda yaşamadığınız için oyunun keyfini kesintisiz şekilde sürebilirsiniz. Ayrıca PC’nizin büyük ekranında görüntü kalitesinden hiçbir şekilde ödün vermeden oynayabilirsiniz. Oyunu PC’nizde oynamak için yapmanız gereken tek şey BlueStacks App Player ile açmak. BlueStacks sayesinde hem Party Royale: Guys Do Not Fall! oyununa hem de Google Play Store’da yer alan tüm oyunlara ulaşabilirsiniz. BlueStacks gelişmiş grafikleri sayesinde size mobil cihazınız ile aynı görüntü kalitesini sunar. Ayrıca mouse ve klavye ile oyuna çok daha iyi hakim olabilirsiniz. 

Party Royale: Guys Do Not Fall! Oyununu BlueStacks İle İndirin

Party Royale: Guys Do Not Fall! oyununu BlueStacks ile bilgisayarınızdan açmak oldukça pratik. İşte uygulamanız gereken adımlar: 

  • Öncelikle eğer bilgisayarınızda BlueStacks oyun platformu yüklü değilse, uygulamayı BlueStacks resmi web sitesinden birkaç dakika içerisinde güvenle indirebilirsiniz. 
  • Ardından BlueStacks içerisindeki arama bölümüne oyunun adını yazarak oyunu bulabilir ve indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ayrıca eğer APK ile yüklemek istiyorsanız, Party Royale: Guys Do Not Fall! APK’sını BlueStacks içerisine yükleyerek de işlemi tamamlayabilirsiniz. 
  • Oyunu indirdikten sonra kişisel ayarlarınızı tamamlayarak oyun konforunuzu arttırabilirsiniz. BlueStacks size klavye tuşlarınız ile dilediğiniz komutları eşleştirebilme olanağı tanır. Bu sayede alıştığınız tuş takımı deneyimi ile oynayabilirsiniz. 
  • BlueStacks sayesinde oyunu birden fazla sekmede aynı anda açabilir, böylece oyun heyecanını çok daha iyi yaşayabilirsiniz.