PUBG Lite’ı BlueStacks ile PC’de Oynayın

PUBG-Lite

PUBG Lite, daha alt profil cihazlarda daha kolay açılması sebebiyle pek çok oyuncu tarafından tercih edilmektedir. Harita ve grafiklerin daha basit tutulduğu bu versiyonda oyun, benzer mekanikler üzerinde çalışmasının yanı sıra, aynı derecede rekabetçidir.

Dikkat Etmeniz Gereken PUBG Lite İpuçları ve Püf Noktalar

PUBG Lite’ın fatihi olmak kolay değildir. Seviyenizi yükseltmek için takip edebileceğiniz çeşitli ipuçları ve püf noktalar bulunur. Bunların başında oyunu BlueStacks Oyun Platformu ile oynamak gelir. BlueStacks ile PUBG Lite oynamanın onlarca avantajı bulunur.

Öldürme Sayılarına Odaklanın

Öldürme sayısı, PUBG Lite’ta sıralama açısından önemli bir faktördür. Bulunduğunuz herhangi bir alanı iyice tarayarak bu alanlara hakim olduğunuzdan emin olun. Her zaman maksimum hasar vermeyi hedefleyin ve ateş etmeden önce hedefinize doğru nişan almaya çalışın.

Çeşitli Silahlar Kullanmayı Deneyin

Oyuncular, tercih ettikleri silahı bir maçta bulamadıklarında sorunlarla karşılaşabileceklerinden, PUBG Lite’da başarılı olmak için yalnızca en sevdikleri silahlara güvenmemelidir. Oyuncular daha sonra her zaman rahat olmak için farklı silahlar kullanarak pratik yapmalıdır. BlueStacks sayesinde dilediğiniz kontrolü, tuş eşleme özelliği sayesinde istediğiniz şekilde atayabilirsiniz. BlueStacks’in Atış Modu, oyunda kesin kazanan olmanızı sağlayacaktır. Atış Modu hakkında detaylı bilgiyi biraz araştırma yaparak öğrenebilirsiniz.

Hayatta Kalmak Önemlidir

Mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmaya çalışın. Çok sayıda öldürmeniz yoksa bunu dert etmeyin, hayatta kalma süresi de rütbenizi yükseltmede rol oynayacaktır. Buna savaş stratejisi de diyebiliriz. Daha fazla öldürme sayısı ya da daha fazla süre oyunda kalmak. İkisi de size rütbe atlatır, puan verir. Bu iki farklı stratejiden hangisini seçeceğiniz size kalmıştır. 

Ekip İşine Odaklanın

Bir ekiple oynuyorsanız, diğer oyuncuların iyi olduğundan emin olun. Kadronun performansı genel olarak bireysel oyuncuların performansını da etkiler. Takımınızı akıllıca seçin. Rastgele yabancılar yerine arkadaşlarınızla veya deneyimli PUBG Lite oyuncularıyla oynamanız önerilir.

Zaman Ayırın

PUBG Lite’a zaman ayırmanız gerektiğine dikkat etmelisiniz. Oynayabildiğiniz kadar çok oynayın ve her gün oynadığınızdan emin olun. Böylelikle becerileriniz sürekli gelişecek ve oyunda başarıya ulaşmanız kolaylaşacaktır. Oyun ritüeli oluşturarak işe başlayabilirsiniz. Tek bir gün oynayıp uzun süreler oynamak yerine, daha az saatler oynayın ama her gün oynayın.

PUBG Lite’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.