Shadow Fight 2 Başlangıç Rehberi

shadow fight 2

Nekki tarafından geliştirilen Shadow Fight 2, bir RPG dövüş oyunu. Gerçekçi detayları ile çok beğenilen Shadow Fight 2 ile dövüş stratejileri geliştirebilir ve zafere ulaşabilirsiniz. Siz de Shadow Fight 2’ye yeni başladıysanız rehberimize göz atabilirsiniz.

Savaşlar

Shadow Fight 2’deki dövüş stratejinizin büyük kısmı kullandığınız silahlara bağlıdır. Seviyeniz ilerledikçe silahlara büyü yetenekleri de eklenir. Fakat oyuna yeni başladıysanız tekme ve yumruklarınız en büyük silahlarınız olacak. 

Bir turda ilk hasarı aldığınızda ortaya çıkan First Strike Buff, savaşın gidişatını belirleyebilir. Dövüşe rakibinizin ilk saldırısını engelleyerek başlayabilirsiniz. Geri çekilin, bloğunuzu ıskalamasını veya vurmasını bekleyin ve ardından ilk saldırıyı yapın.

Ayrıca, tekmeler ve yumrukların rolünü anlamalısınız. Tekmeler düşman saldırılarını bozmak için harikadır. Rakibiniz size doğru geldiğinde tekme hareketinizi onu rahatsız etmek için kullanın ve ardından d-pad’i rakibinizin kafasına doğru nişan alırken yumruk hareketini uygulayın.

Paralar ve Mücevherler

Shadow Fight 2 oyununda mücevher sağlamak için iki seçeneğiniz var. Bu panele mağaza menüsünden erişebilirsiniz. Tamamen ücretsiz tekliflerle veya video reklamları izleyerek mücevherler kazanabilirsiniz. Ayrıca oyun içinde görevleri tamamlayarak kazanacağınız ödüller de var. Genellikle bir oyuncuya başarı başına yaklaşık 1 mücevher verilir, ancak oyunda ilerledikçe ödüller de orantılı olarak artar. 

Oyunda para biriktirmenin en önemli yollarından birisi de turnuvalar, hayatta kalma modu ve düello modudur. Enerjiniz bitiyorsa oyunu yeniden başlatarak enerjinizi yenileyebilirsiniz.

Ekipmanlar ve Yetenekler

Yeni donanım satın almanız gerekmedikçe, bir sonraki seviye için paralarınızı mutlaka saklayın. Eğer tüm olası rakipleriniz “Insane” olarak derecelendirilmişse, muhtemelen yeni ekipman satın almanın zamanı gelmiştir. Savunma teçhizatı, hücum teçhizatından daha önemlidir.

Oyunun ilk bölümlerindeki beceri ağaçları vurgulanmaz ama siz yine de stratejinizi belirleyin ve ona bağlı kalın. Becerileri seçerken de yüzdeleri aklınızda bulundurduğunuzdan emin olun. Örneğin, yetenek ağacındaki ilk iki giriş “Desperate” ve “Cobra” dır. 

Dojoda da mevcut hareketlerinizi uyguladığınızdan emin olun. Hareketler menüsünde tekme paneline tıklayarak hangi hareketleri yapabileceğinizi ve yeteneklerinizi görebilirsiniz. Bunları uygulayın ve yeni bir hareket ortaya çıktığında not alın. Hareketlerinizi denerken bilgisayarınızın büyük ekranından oynayarak oyun keyfini ikiye katlayabilirsiniz. Shadow Fight 2’yi bilgisayarınızdan açmak için yapmanız tek şey BlueStacks oyun platformunu kullanmak. Bu sayede hem cep telefonunuzun şarj problemi olmadan uzun süre oyun keyfi yaşarsınız, hem de karakterinizin hareketlerini büyük ekranda deneyimlemiş olursunuz. 

Shadow Fight 2’yi BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.