Shadow Fight 3’te Uzmanlaşın

Shadow Fight 3, iOS ve Android için geliştirilmiş, yoğun kılıç savaşlarını, büyülü bir dünya ile birleştiren sürükleyici bir RPG dövüş oyunudur. Shadow Fight 3’te harika bir savaşçı olmak, stratejik plan ve bol bol pratik gerektirir. Shadow Fight 3’te BlueStacks ile nasıl dövüş kazanacağınızı ve rakipleri nasıl alt edebileceğinizi öğrenmek için bu kılavuzdaki ipuçlarını takip edin.

Pratik Sizi Mükemmelleştirir

Shadow Fight 3’te kendinizi silahlarınıza, yeteneklerinize ve becerilerinize alıştırmanız önemlidir. Oyuna başlamadan önce bir savaşçı olarak becerilerinizi geliştirmeniz gerekecek. Her silahın kendine özgü bir özelliği vardır ve diğerlerinden biraz farklı şekilde işleyecektir. Eğitime girmek için sol üst köşedeki üç çubuğa basın ve Gizmo’ya karşı dövüş becerilerinizi geliştirin. Ayrıca karakterinizin seviyesini yükseltmek ve daha iyi teçhizat kazanmak için birkaç düello oynamanız gerekecek. Fakat unutmayın ki BlueStacks size tüm bu süreçte oldukça geniş bir özellik yelpazesi sunacaktır. Tüm bu avantajlardan yararlanarak oynamak için BlueStacks ile Shadow Fight 3’e başlamak olacaktır. 

Kombinasyonları Öğrenin

Shadow Fight 3’te rakipleri yenmek ve düelloları kazanmak için kombo hareketler çok önemlidir. Silahınıza veya teçhizatınıza bir yetenek eklediğinizde, o özel hareketi savaşta gerçekleştirebileceksiniz. Yeni bir yeteneğin kilidini açtığınızda eğitimde biraz denemeniz gerekebilir, çünkü bazen bir yeteneği gerçekleştirmek için kontroller açıkça belirtilmez. Yeni yetenekler için kontroller savaş sırasında ekranda belirecektir. Bu yüzden gözünüzü dört açın. Yine de, kombolar bir düelloda rakiplerinizi alt etmenize yardımcı olacak ve daha sonra daha iyi ödüller kazanmanızı sağlayacaktır.

Saldırılarınızı Zamanlayın

Shadow Fight 3’te bir hamle yapmak istiyorsanız, saldırılarınızı dikkatlice zamanlamanız gerekir. Bazen bunu söylemek yapmaktan daha kolaydır, özellikle de bir düşman tarafından bombalanıyorsanız. Bununla birlikte, rakibiniz bir hamleyi bitirdikten hemen sonra saldırmak için beklerseniz, savunması kapalıyken saldırınızı gerçekleştirme şansınız daha yüksek olur. Rakibinizi dikkatlice izleyin ve hareketlerine cevap vermeye hazır olun. BlueStacks’in kombo tuşu size burada benzersiz bir avantaj sağlayacaktır. Dilediğiniz hareketi, dilediğiniz tuşa atayarak bunun defalarca tekrarını sağlayabilirsiniz.

Tahmin Edilemez Olun

Rakibinizin ne yapacağını tahmin etmeye çalıştığınız gibi, hamlelerinizi de tahmin etmeye çalışacaklardır. Aynı komboyu defalarca gönderdiğinizi fark eden yetenekli bir rakip, hareketlerinize uyum sağlamaya ve etkili olmanızı engellemeye çalışacaktır.

Ekipmanınızı Değiştirin

Shadow Fight 3’te kart paketlerinin ve sandıkların kilidini açmaya devam ettikçe, giderek daha iyi istatistiklere sahip olacak farklı silahlar ve teçhizatlar elde edeceksiniz. Aynı silahı defalarca kullanma alışkanlığına kapılmak kolaydır, ancak sonunda silahınızı ve zırhınızı daha yüksek istatistiklere sahip ekipmanlarla değiştirmek isteyeceksiniz. Bu, her görev ve bölümde rakiplerin artan zorluklarına hazırlıklı olmanızı sağlayacaktır.

Shadow Fight 3’ü BlueStacks ile PC’nizde Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.