Sıra Dışı Bir Simülasyon Oyunu: Scary Teacher 3D

scary teacher 3d

Farklı ve eğlenceli bir mobil oyun mu arıyorsunuz? O zaman Scary Teacher 3D tam size göre. Z&K Games tarafından geliştirilen bu ilgi çekici oyun bir simülasyon oyunu olarak biliniyor. Scary Teacher 3D hikayesinde Korkunç Öğretmen öğrencilere çeşitli cezalar veriyor ve onları tehdit ediyor. Sizin göreviniz de bir öğrenci olarak bu öğretmeni korkutmak ve intikam almak. 

Scary Teacher 3D oynarken işinize yarayacak ipuçları ve stratejilere bu rehberimizden göz atabilirsiniz. 

Scary Teacher 3D Nasıl Oynanır?

Scary Teacher 3D hikayesinde iki ana karakter vardır: bir lise öğrencisi ve onun düşmanı olan korkunç lise öğretmeni. Hikayedeki Korkunç Öğretmen, öğrencilerine sık sık cezalar vermektedir. Korkunç Öğretmen çok tehditkar ve acımasız olarak ün kazanmıştır. Oyundaki temel hedef ise bu öğretmenden intikam almaktır. Scary Teacher 3D hikayesinde birçok görev bulunur. Bu görevlerin her biri öğretmeni korkutmaya yöneliktir. Tüm bu görevler belirli bir zaman çerçevesinde tamamlanmalı ve Korkunç Öğretmen tarafından fark edilmeden yapılmalıdır. Siz görevleri tamamladıkça puanınız artacak. Oyundaki amacınız ise daha önceki puanınızı geçmek olmalıdır.

Scary Teacher 3D hikayesinin büyük bir kısmı Korkunç Öğretmen’in evinde geçiyor ve oyunculara keşfetme özgürlüğü veren açık dünya benzeri bir ortama sahip. Scary Teacher 3D aslında oyuncuya oldukça fazla özgürlük veriyor. Bu yönüyle de basit bir mobil oyun olmaktan uzaklaşıyor ve oyuncuların ilgisini çekiyor. Oyun aynı zamanda öğrenmesi çok kolay kontroller içeriyor. Bu yönüyle de, dünyanın her yerinden ve her yaştan oyuncunun ilgisini çekiyor.

Scary Teacher 3D Nasıl İndirilir?

Tamamen ücretsiz bir mobil oyun olan Scary Teacher 3D, iOS ve Android cihazlardaki uygulama mağazalarından kolaylıkla indirilebilir. Google Play Store ve Apple Store aracılığıyla indirdiğiniz oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz. 

Scary Teacher 3D oyununu aynı zamanda PC’den oynamanız da mümkün. Bunun için de bilgisayarınıza BlueStacks Android Emülatörü indirebilir ve BlueStacks içerisinde yer alan Google Play Store aracılığıyla Scary Teacher 3D’yi kolayca açabilirsiniz. Ayrıca Scary Teacher 3D APK dosyasına sahipseniz de oyunu BlueStacks ile açabilirsiniz. Bluestacks size Scary Teacher 3D kontrollerinde büyük kolaylık sağlar. Oyunu bu sayede fare ve klavyeniz ile oynayabilirsiniz. Ayrıca tuş atama özelliği sayesinde istediğiniz tuşa istediğiniz hareket komutunu atayabilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımı ile oynamış olursunuz.

Scary Teacher 3D Oyununu BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Siz de Scary Teacher 3D’yi Bluestacks ile oynayarak, bu eğlenceli mobil oyun deneyiminizi bir adım öteye taşımaya hazır olun!