Solar Smash Oyununda Bluestacks Avantajlarından Faydalanın

solar smash

Solar Smash, mobil cihazınızda oynayabileceğiniz bir gezegen imha simülatörüdür. Oyuncunun gezegeni yok etmek için çeşitli farklı silahlar kullanmasına izin verir. Bunlara nükleer füzeler, lazerler ve asteroitler dahildir. BlueStacks ile Solar Smash oynayarak, oyunu, PC’nizde 4K kalitesinde, büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynayabilirsiniz. Sizin için BlueStacks ile Solar Smash oynamanın avantajlarını listeledik.

Multi-Instance ile Çoklu Oturum

BlueStacks’in öne çıkan özelliklerinin başında Multi-Instance yani Çoklu Oturum Yöneticisi gelir. Solar Smash oyununu PC’nizde BlueStacks ile oynarken PC’nizin performansına bağlı olarak dilediğiniz kadar çok oturum açabilirsiniz. Bu oturumlar sayesinde birden fazla oyunu aynı anda oynayabilirsiniz. Bu oturumların her birinde oyunu farklı karakterlerle açabilir ve her birini ayrıca geliştirebilirsiniz. Bu size onlarca avantaj sağlar. Kombo Tuş ile her birine ayrı görevler atayabilir ve karakterlerinizi ayrı ayrı kasabilirsiniz.

Oyuna Özel Geliştirilen Kontroller

BlueStacks’in sağladığı bir diğer avantaj da oyunlara özel geliştirilen kontrollerdir. Size her bir oyunda sayısız avantaj sağlayacak kontroller geliştirilmesidir. Her bir oyuna özel kontrol, saldırı vb. konfigürasyonu geliştirilir. Bu ayarlar da oyunda bir kaç adım ileride olmanızı sağlar. Solar Smash’a özel siz de dilediğiniz kontrolleri geliştirebilirsiniz. Hazır kontrolleri kullanabilir ve siz oyuna özel kontroller geliştirebilirsiniz. Hemen bir ordu kurun ve dünyayı fethedin.

BlueStacks ile Uzayın Hakimi Olun

BlueStacks ile Solar Smash oynamak size rakiplerinize karşı avantaj sağlar. Tüm rakipleriniz mobil cihazla oynarken, siz PC’nizin avantajlarını kullanarak üstünlük sağlarsınız. 

Yüksek FPS

BlueStacks App Player, size 90FPS’ye varan akıcılıkla görüntü kalitesi sunar. Farklı oyunlar için farklı FPS desteği sunan BlueStacks ile 4K kristal seviyesinde görüntü elde edebilirsiniz. PC’nizin büyük ekranında Solar Smash oynarken tüm detaylara hakim olabilir ve rakipleriniz karşısında avantaj elde edebilirsiniz.

Solar Smash’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.