Special Forces Group 2 Başlangıç Rehberi

special forces group 2

Gerçek zamanlı bir First Person Shooter (FPS) oyunu olan Special Forces Group 2,  iOS ve Android cihazlardan oynanabiliyor. Oyunu hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak multiplayer oynama özelliği  bulunuyor. Special Forces Group 2, oyun tarzı ve oyun içi dinamikler bakımından Counter Strike oyununa oldukça fazla benzetiliyor. Siz de iyi bir Counter Strike oyuncusuysanız, Special Forces Group 2’de kısa sürede yüksek seviyelere ulaşabilirsiniz. Strateji oyunları ve takım çalışmasında iyi olanlar için Special Forces Group 2 pek çok sevilen özellik içeriyor. Oyuna yeni başlayacaksanız, oyun hakkındaki detayları derlediğimiz rehberimize göz atabilirsiniz. Oyun modları, haritalar, özel ayarlar ile daha iyi performans elde etme ve oyunu Bluestacks ile bilgisayarınızdan oynama ipuçları gibi pek çok strateji için rehberimizi inceleyebilirsiniz.

Modlar, Silahlar ve Ekipmanlar

Oyunda Klasik, Kıyamet, Bayrağı Yakalama, Zombi Modu, BombMode, Bıçaklar, Deathmatch, ArmsRace ve Sniper isimlerinde 9 adet oyun modu bulunuyor. Bunlardan istediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca oyunda 30 tane harita seçeneği bulunuyor ve bunlardan birini seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. 

Special Forces Group 2’de alabileceğiniz pek çok türde silahlar bulunuyor. Tabancalar, sniperlar, tüfekler, bıçaklar, yüksek kalibreli silahlar, av tüfekleri, hafif makineli tüfekler, el bombaları, kurşun geçirmez yelekler gibi onlarca silah ve ekipman sizi bekliyor. 

Oyuna Özel Ayarlar

Silahların doku kalitesi: Special Forces Group 2 gibi rekabetçi bir oyun oynarken, oyundan tam performans alabilmek oldukça önemli. Bu yüzden silahların doku kalitesini düşürmekle başlayabilirsiniz. Düşük veya orta kalite yeterli olacaktır.

Ragdoll: Ragdoll efektleri pek çok kişi için dikkat çekicidir fakat bu efekti kullanırsanız gecikme sorunları yaşayabilirsiniz. Bu yüzden Ragdoll’u devre dışı bırakmak akıllıca olacaktır. 

Gölge: Gölgelerin size bu oyunda hiçbir avantajı yok. Düşük olarak ayarlayarak en iyi performansı ve FPS’yi elde etmeniz mümkün.

Silah kalitesi: Silahların kalitesinin oyun üzerinde önemli bir etkisi yoktur. Daha akıcı bir oyun keyfi için düşük olarak ayarlayabilirsiniz.

Special Forces Group 2 Oyununu PC’de BlueStacks İle Oynayın

Hem iOS hem de Android versiyonu bulunan Special Forces Group 2’yi aynı zamanda PC’de oynamak da mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey oyunu BlueStacks Android Emülatör ile bilgisayardan açmak. Bluestacks size hem Special Forces Group 2’yi hem de Google Play Store’da bulabileceğiniz tüm diğer oyunları PC’nizin büyük ekranında oynama şansı tanır. Böylece oyundaki hamlelerinizi fare ve klavye ile çok daha hızlı bir şekilde yönetebilirsiniz. Üstelik cep telefonundaki şarj problemi de ortadan kalkar. BlueStacks ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi pek çok farklı özelliğe de sahip. Bu özellikleri deneyimlemek ve büyük ekranda daha iyi bir oyun keyfi yaşamak için siz de oyunu BlueStacks ile açabilirsiniz.