Top Eleven 2020’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynayın

top eleven 2020

Top Eleven 2020, iOS ve Android sürümleri olan bir mobil futbol oyunudur. Top Eleven 2020, kategorideki diğer oyunların çoğunun aksine, gerçek oyuncu ve kulüplerin yerine kendi takımınızı kurmanızı sağlar. Yani bu oyundaki amacınız kendi futbol takımınızı kontrol etmek ve oyuna başlamak olacak. Siz de oyunla birlikte en alttan en üst lige yükselmeye çalışacaksınız.

Top Eleven 2020 Temelleri

Piyasadaki en iyi futbol menajerlik oyunlarından biri olan Top Eleven, yıllar içinde gelişmeye devam etti. Ancak yeni sürümde birkaç yeni ince ayar yapıldı. Bununla birlikte, 2020 sürümü hakkında başka bir şey tartışmadan önce oyunun temel temellerinden bahsedelim. Top Eleven 2020’yi ilk kez oynuyorsanız, kulübünüzün adını belirleyerek ve kendi ülkenizden diğer menajerlerin yer aldığı en düşük sıradaki lige atanacağınız uyruğunuzu seçerek başlayacaksınız. Ancak, eski bir oyuncuysanız, önceki takımınızla devam edeceksiniz demektir. Oyundaki tüm kulüpler ve oyuncular kurgusaldır, çoğu sizinle aynı ülkeden gelecektir. Üstelik resmi kulüp formaları ve amblemleri satın almak için jetonlarınızı kullanabilirsiniz. Oyunda mevcut olan para türlerinden bahsedersek, nakit ortak para birimi birimidir. Ayrıca, sakat oyuncular için iyileşme sürecini hızlandıran Tedaviler, yorgun oyuncuların hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlayan Dinlenmeler ve ruh halini düzelten Moral Artırıcılar gibi bir dizi kaynağa da sahip olacaksınız. Oyun içi mağazada, daha fazla Tedavi, Dinlenme ve Moral Artırıcı kazanmak için reklam videoları izleyebilirsiniz. Nakit genellikle maç oynayarak ve oyuncu satışıyla kazanılırken, yeni ve geri dönen oyuncular otomatik olarak artış elde eder.

Kadronuzu Tanıyın

Oyunu yükledikten ve hoş geldin bonusunuzu talep ettikten sonra, sol taraftaki menüye gidip, kulübünüzü gözden geçirmenize ve ilk 11’inizi seçmenize olanak tanıyan Squad’a giriş yapabilirsiniz. Kadro sekmesi tüm listenizi görüntülemenize ve genel gidişata dair anlık görüntü almanıza olanak tanır. Ayrıca, bir oyuncunun özel bir yeteneği olup olmadığını gösteren Teknik Özellikler alanını da göreceksiniz. Her bir oyuncuyu görüntülemek ve niteliklerini gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Bu işlem, takım seçiminizi ve taktiklerinizi organize etme konusunda çok kullanışlı olacaktır.

Eğitim Seanslarıyla Seviyenizi İyileştirin

Ana Sayfanın orta kısmında, bir sonraki maçtan önce Hazırlık Seviyenizi gösteren bir çubuk göreceksiniz – sağında yer alan “i” simgesine dokunmak, daha hazırlıklı olmak için yapılması gerekenleri gösterecektir. Herkesi bir sonraki maça hazırlamak söz konusu olduğunda tartışmasız en önemli olan eğitim seanslarıdır. Bir antrenman programı oluştururken yapılacak ilk şey, seansa katılmak istediğiniz oyuncuları seçmektir. Kadrodaki herkesi seçebileceğiniz veya işleri belirli bir pozisyonda oynayan oyuncularla sınırlayabileceğiniz için süreci biraz hızlandırabilecek birden fazla seçenek mevcut olacaktır. Bununla birlikte, oyun, her oyuncuyu manuel olarak seçmenizi tercih eder, bu da en mantıklı olanıdır, çünkü bu antrenmandan yararlanamayacak kadar yorgun bazı oyuncular olabilir. Çok yorgun oldukları için potansiyellerini tam olarak geliştiremeyecek oyuncuları eğitmenin bir faydası yoktur, bu yüzden eğer durum buysa, biraz dinlenmelerine izin verebilirsiniz. İşte bu kadar! Top Eleven 2020 için başlangıç ​​kılavuzumuz burada sona eriyor. BlueStacks ile Top Eleven 2020’yi PC’nize indirin ve klavye & mouse ile büyük ekranda oyunu oynamaya başlayın.