Werewolf Online: Oyun İncelemesi

werewolf online

Çevrimiçi olarak oynanan Werewolf Online, Philipp Eichhorn oyun şirketi tarafından geliştirilmiş bir rol yapma oyunu. Werewolf Online çok oyunculu oynanıyor ve en fazla 16 kişiye kadar oyuncu aynı oyun içerisinde yer alabiliyor. Ayrıca tüm dünyadan oyuncularla aynı anda oynama fırsatı sunuyor. Oyunda köyü kötülerde koruyabileceğiniz gibi kurt adam olup avlanmanız da mümkün. Böylece karakteriniz belirleniyor ve oyuna başlıyorsunuz. 

Takımınızı Tanıyın

Werewolf Online, takım olarak oynadığınız bir oyun ve diğer takımlara karşı oynuyorsunuz. Dolayısıyla amacınız diğer takımları elemek olmalı. Fakat takım arkadaşlarınızın kim olduğunu iyi bilmeli ve yanlışlıkla diğer takıma yardım etmemelisiniz.

Oyun, öncelikle istediğiniz oyun modunu seçmekle başlıyor. Oyuna başladıktan sonra olacak ilk şey, rastgele bir role atanacak olmanızdır. Oyunda yalnızca kendi rolünüzü görebiliyorsunuz. Örneğin köylü ekibi için Kahin ve kurt adam ekibi için Kurt Adam gibi.

Oyun Modunu Belirleyin

Oyunda birden fazla mod yer alıyor ve başlarken bunlardan birini seçmeniz gerekiyor. 

  • Hızlı Oyun: Oyun içerisinde hemen bir takımla eşleştirilirsiniz ve oyun başlar. 
  • Arkadaşlarla Oyna: Bu mod ile, takımınızda oynayacak tüm oyuncuları davet edebilirsiniz.
  • Dereceli Oyunlar: Yarışmaları seviyorsanız, oynayarak ve yetenek puanları kazanarak zirveye çıkabilirsiniz.
  • Özel Oyunlar: Diğer modlardan daha fazla kontrol sağlar. Herkesin katılabileceği özel oyunlar oluşturabilirsiniz. En iyi yanı ise oyunda hangi rollerin görüneceğini siz seçersiniz. 
  • The Sandbox: Yeni rolleri test edebileceğiniz bir test modudur.

Oyundaki Rolünüz 

Werewolf Online oynarken alacağınız rol aynı zamanda takımınızı belirler. Oyunda savaşan iki ana grup kurt adamlar ve köylülerdir. Ayrıca tek başına çalışan ve ekibi olmayan birkaç rol de vardır. Örneğin Kelle Avcısı, Aptal ve Kundakçı gibi.

Oyun Nasıl İlerler?

Oyunda roller atandıktan sonra, ilk gece başlar. Rolünüze bağlı olarak ilk gece ne yapacağınız da belirlenir. Sadece uyuyabilir ya da başka bir şey yapabilirsiniz. Oyunun ilk gecesinde genelde Korumalar, Doktorlar ve Kurtlar gibi karakterler hareket halindedir. Sabah olduğunda ise takımınızdaki diğer oyuncularla strateji oluşturacaksınız. Özellikle kurtları aramak için kahinin bilgilerine ihtiyaç vardır. Oyun ilerledikçe de rakip takımı ortadan kaldırmak için oynamanız gerekecek.

Özel Modları Keşfedin

Oyunda savaşa devam etmenin yanı sıra envanterinize giderek hazırlık yapabilirsiniz. Burada avatarınızı dilediğiniz gibi giydirebilirsiniz. 

Ayrıca oyun içi mağazadan gül satın alabileceğiniz bir gül sistemi var. Bunları oyun sırasında takas edebilir veya iyi bir takım arkadaşınıza verebilirsiniz. Güller ayrıca envanterden bir şeyler satın almak için de kullanılabilir. 

Oyunu Bilgisayarınızdan BlueStacks İle Oynayın

iOS ve Android versiyonları bulunan Werewolf Online oyununu BlueStacks oyun platformu ile PC’den de oynayabilirsiniz. BlueStacks tüm PC’lerde açılabilen ve Google Play Store’da yer alan tüm oyunlara ulaşabileceğiniz bir oyun platformudur. Werewolf Online’ı büyük ekranda oynayarak mouse ve klavye ile daha hızlı ve çevik hamleler yapabilirsiniz. Ayrıca mouse ve klavye tuşlarınızı özelleştirerek alıştığınız tuş takımı deneyimi ile oynama şansınız olur. 


Siz de Werewolf Online’ı bilgisayarınızdan BlueStacks ile oynayarak oyun keyfini büyük ekranda ikiye katlayın!