Yeni Başlayanlar İçin Avakin Life Rehberi

avakin life

3 boyutlu oyun dünyasına hazır mısınız? O zaman Avakin Life tam size göre. Avakin Life – 3 Boyutlu Sanal Dünya, canlı 3 boyutlu grafikleri ile hem keşfedebileceğiniz hem de sosyalleşebileceğiniz bir oyun. Avakin Life – 3 Boyutlu Sanal Dünya ile yaşadığınız yeri dilediğiniz gibi dekore edebilirsiniz. Ayrıca yeni mobilyalar ile sürekli eklemeler yapabilirsiniz. Çevrimiçi bir oyun olan Avakin Life’ta en önemli özelliklerden biri yeni arkadaşlar edinebilmek ve mesajlaşabilmek. 

Siz de avatarınızı süsleyin, yeni giysiler alın, evinizi dekore edin, en iyi partilere gidin ve Avakin Life ile 3 boyutlu yeni bir deneyimin tadını çıkarın!

Avakin Life Nasıl Oynanır?

Avakin Life oynamaya yeni başlayacaksanız oyunu Google Play Store ya da Apple uygulama mağazasından indirebilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra yeni kullanıcı seçeneği seçerek avatarınızı oluşturmaya hemen başlayabilirsiniz. Karakterinizin cinsiyetini de bu aşamada belirleyebilirsiniz. Ayrıca oyuna yeni başladığınızda 1250 altın ve 150 mücevher kazanırsınız. 

Avakin Life mobil oyununu oynarken bambaşka bir deneyim yaşamak istiyorsanız oyunu bilgisayarınızın büyük ekranından da oynayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken BlueStacks Android Emülatörü bilgisayarınıza indirmek ve Google Play Store aracılığıyla oyunu bilgisayarınızdan açmak. BlueStacks sayesinde Avakin Life oyunundaki 3 boyutlu efektleri büyük ekranda deneyimleme keyfini yaşarsınız. 

Avakin Life İpuçları

Para bu oyunda gerçekten önemli bir kriter çünkü karakterinizi ve evinizi kişiselleştirmenize yardımcı olacak çok sayıda eşya ve kıyafet satın almanıza olanak sağlıyor. Birinci seviyeden dokuzuncu seviyeye geçtiğinizde kazanacağınız para 150 Avacoin. Onuncu seviyede 500 Avacoin kazanacaksınız. 11’den 19’a kadar, 300 Avacoin ve son olarak seviye 20’de 1000 Avacoin kazanacaksınız. 

Avakin Life’da hızlı bir şekilde seviye atlayabilmek için yapmanız gereken şey ise Avacoins ile ürünler satın almak. Başlangıçta çok fazla paranız olmayacak. Bu aşamada yapabileceğiniz en iyi şey, mağazadan gerçekten ucuz olan herhangi bir ürünü satın almak. 20 adet nesne satın almak size gerçekten iyi bir seviyeye atlamanız için yeterli deneyim sağlayacak.

Ayrıca oyuna günlük giriş yapmalısınız. Bu şekilde, her hafta 1050 deneyim puanı ve 150 deneyim kazanacaksınız. Ayrıca, tüm hedefleri tamamlamaya odaklanın. Her hedef size 50 deneyim kazandıracak. 

Avakin Life Oyununu BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.

Siz de Avakin Life’ı Bluestacks ile oynayarak, 3 boyutlu oyun deneyiminizi bir adım öteye taşımaya hazır olun. Karakterinizi en güzel giysilerle giydirin, evinizi dekore edin, muhteşem partilere katılın ve bu sanal dünyanın tadını çıkarın!