Yeni Başlayanlar İçin Eternal Sword M Taktikleri

eternal sword m

Neocraft Limited tarafından piyasaya sürülmüş olan Eternal Sword M, MMORPG tarzında bir oyun. MMORPG oyunlarını seviyorsanız, Eternal Sword Mobile tam size göre! Oyunda karakterinizi geliştirmeniz için binlerce görev yer alıyor. Düşmanlarla başa çıkmak ve görevleri tamamlamak için hazırladığımız ipuçlarını inceleyebilirsiniz. 

Eternal Sword M Kurulumu 

Eternal Sword M, iOS ya da Android cep telefonlarınızdan indirerek oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Oyunu ayrıca dünyanın en iyi Android emülatörlerinden Bluestacks ile bilgisayarınızdan da oynayabilirsiniz. Bluestacks’in resmi internet sitesine girerek uygulamayı indirebilirsiniz. Ardından Bluestacks içerisinde Eternal Sword M oyununu arayarak oyun indirme işlemini tamamlayabilir ve oyunu kurabilirsiniz. Oyunu yüklemenizin ardından Bluestacks’in farklı özelliklerini de bu oyunda deneme şansınız olur. Örneğin Bluestacks’in tuş atama özelliği sayesinde istediğiniz tuşa istediğiniz komutu atayabilirsiniz. Böylece Eternal Sword Mobile oynarken karakterlerinizi çok daha rahat kumanda edebilirsiniz. 

Karakter Seçimi

Eternal Sword M gibi oyunlarda kendi tarzınıza uygun bir karakter sınıfı seçmek başarı için önemlidir. Karakterlerin genel özelliklerini aşağıdan inceleyebilirsiniz:

  • Swordsman, çok fazla hasara sahip bir karakterdir fakat başlangıç için iyi bir seçenek değildir.
  • Mage, çok yönlü ve dengeli bir karakter olarak bilinir. 
  • Gunner, saldırıda iyidir fakat savunma o kadar da güçlü sayılmaz. 
  • Warrior, oyundaki en iyi savunma sınıfıdır. Bu kadar iyi olmasına karşın ancak oyunda uzmanlaştığınızda ondan en iyi verimi alırsınız. 
  • Miko, oynaması ve ustalaşması oldukça kolay bir sınıftır. Ayrıca şifacı özelliği de vardır. 

Ekipman Seçimi

Eternal Sword M oynamaya yeni başladıysanız herhangi bir yeni ekipmana ihtiyacınız olmayacak, çünkü ihtiyacınız olan her şeyi ana hikaye görevlerinden alacaksınız. Fakat oyunda ilerledikçe çeşitli farklı ekipmanlara ihtiyaç duyacaksınız. Ekipmanlarınızı her zaman kontrol edin ve daha güçlü ekipmanlar almak için çabalayın. Aynı zamanda sahip olduğunuzu ekipmanları da her zaman en iyi seviyede tutun. Bunu Menü’deki dişli sekmesinden yapabilirsiniz. Orada, “Hızlı Geliştirme” düğmesine dokunarak tüm donanımınızı hızlıca geliştirebilirsiniz.

Yetenek Gelişimi

Her zaman yeteneklerinizi mümkün olan en yüksek seviyede tuttuğunuzdan emin olmalısınız. Çünkü böylece karakterleriniz çok daha fazla hasar verme becerisine sahip olacaktır. Ayrıca her seviye atladığınızda yeteneklerinizi maksimum seviyeye yükseltebilirsiniz. Yeteneklerinizi yükseltmek altına ve EXP’ye mal olacaktır, bu yüzden her seviye atladığınızda bunları yükseltmek için bol miktarda bırakmanız faydalı olur.

Günlük Görevler

Pek çok oyundan aşina olduğunuz gibi Eternal Sword M oynarken de günlük görevleri tamamlamak önemli. Her gün bol ödül veren görevlerin bir listesi olacak. Tüm bu zindanları geçmeye ve görevleri tamamlamaya çalışın çünkü karakterinizi gerçekten geliştirecekler. Bunları, günlük görevler sekmesinde bulabilirsiniz. Ayrıca oyunda süreli görevler de var. Bunları tamamlamak da size büyük artı sağlar. Oyunu BlueStacks ile bilgisayarınızdan oynarken günlük ve süreli görevleri tamamlamak oldukça kolaydır. Siz de büyük ekranda fare ve klavye ile görevleri hızlıca geçebilirsiniz.