Yepyeni Bir Strateji Oyunu Final Fate TD ile Kazanma İpuçları

final-fate-td

Anime dünyasını ve anime karakterleri seviyorsanız yepyeni bir oyun olan Final Fate TD ile tanışın! Kule savunması yapmanız gereken bir strateji oyunu olan Final Fate TD, müthiş grafikleri ve karakterleriyle şimdiden dünya çapında popüler olmuş durumda. Eylül 2020’de piyasaya sürülen oyun, GameSword tarafından geliştirilmiş. Google Play Store ve App Store üzerinden indirerek oynayabileceğiniz Final Fate TD’yi aynı zamanda BlueStacks Android Emülatörü ile bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 

Final Fate TD Nasıl Bir Oyun?

Bir kule savunması oyunu olan Final Fate TD oyununda amaç düşman ordusunu öldürmek. Oyunda kahramanlar yer alıyor ve istediğiniz kahramanı savaş başlamadan önce istediğiniz konuma yerleştirebiliyorsunuz. Oyun başlangıç seviyesinde oldukça basit bir strateji oyunu gibi görünüyor olmasına rağmen, seviye atladıkça karmaşık bir yapıya bürünüyor. Bu nedenle ilerleyen aşamalarda kaynaklarınızı da kahramanlarınızı da doğru şekilde kullanmanız gerekiyor. 

Düşük Seviyeli Kahramanları Yüksek Seviyeli Kahramanlarla Değiştirin

Final Fate TD oyununda kahramanlar savaş gücünüzün belirleyicisidir. Oyundaki “Kahramanlar” sekmesinde değiştirme seçeneğini bulabilirsiniz. Eğer güncel kahramanınızdan daha iyi seviyede bir kahraman varsa değiştirmek iyi bir seçenek olacaktır. Kahramanınızı değiştirdiğinizde onu iyi ekipmanlarla donatmayı unutmayın.

Evergreen Ekranından Bedava Altın Toplayın

Oyunda her gün bedava altın toplamanız mümkün. Bu da oyunun en iyi yanlarından birisi. Evergreen ekranında ne kadar altın üretildiğini görebilir ve profilinizi yükselterek altın üretimini arttırabilirsiniz.

Kahramanlarınızı Yükselterek Savaş Gücünüzü Arttırın

Yüksek seviyeli kahramanlar, düşük seviyeli olanlara kıyasla daha iyi bir savaş gücüne sahiptir. Siz de savaş gücünüzü, kahramanınızı geliştirerek ve destekleyerek arttırabilirsiniz. Kahramanınızın ekipmanlarını geliştirin, onu destekleyin ve daha yüksek seviyeye çıkmasını sağlayın. Kahramanınızı desteklemek için bazı materyallere ihtiyacınız olacak. Bunları sandıklardan, bedava ödüllerden ya da seviye atlama puanlarından kazanabilirsiniz. 

Oyunu PC’nizin Büyük Ekranından BlueStacks İle Oynayın

Strateji oyunlarını büyük ekranda oynamanın keyfi paha biçilemez. Siz de Final Fate TD’nin müthiş grafikerini PC’nizin büyük ekranında deneyimleyebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey oyunu BlueStacks oyun platformu ile açmak. BlueStacks size gelişmiş özellikleri sayesinde gerçekçi bir oyun deneyimi sunar. Fare ve klavyeyle oynama avantajı da sizi daha çevik yaparak rakiplerin bir adım önüne taşır. Ayrıca BlueStacks’in gelişmiş özellikleri sayesinde istediğiniz klavye tuşlarına istediğiniz komutları atayabilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımı deneyimi ile oynama şansı yakalarsınız. 

Final Fate TD BlueStacks İle Nasıl İndirilir?

  • Öncelikle eğer bilgisayarınızda BlueStacks uygulaması yoksa, uygulamayı BlueStacks’in resmi web sitesinden kolayca bilgisayarınıza indirin.
  • Ardından BlueStacks içerisinde yer alan Google Play Store arama alanında Final Fate TD’yi arayın ve oyunu seçerek indirme işlemini gerçekleştirin.
  • Oyunu indirdikten sonra Tuş Eşleme işlemini gerçekleştirin ve istediğiniz tuşları istediğiniz komutlarla eşleştirin.

Final Fate TD’yi bilgisayarınızdan oynamanın daha pek çok avantajı var. Siz de bu avantajlarla oyunu daha çekici hale getirmek için BlueStacks ile bilgisayarınızdan oynamayı deneyebilirsiniz.