4 Adımda Fishing Clash Uzmanı Olun

Fishing Clash, Android ve iOS cihazlar için Ten Square Games tarafından geliştirien bir balık tutma simülasyon oyunudur. Oyun, gerçekçi balıkçılık lokasyonlarına dayanan konumlarda, gerçekçi grafiklerle geçmektedir. Fishing Clash’te yüzlerce balık türü vardır. Amacınız, hayal edebileceğiniz en büyük ve en ağır balığı yakalamanıza yardımcı olacak farklı balıkçılık ekipmanlarını toplayıp yükseltmek olsun. Gerçek zamanlı oyuncuya karşı oyuncu savaşlarında becerilerinizi dünyanın en iyi oyuncuları üzerinde test edin. Harika ödüller kazanmak için turnuvalara ve şampiyonalara bile katılabilirsiniz! Oyun, balık tutma meraklıları düşünülerek tasarlanmış. Anlaşılması kolay ancak ustalaşması zor kontrollere sahiptir. Şimşek hızında reflekslere sahip olurken aynı zamanda sabırlı olmalısınız. Tüm türleri yakalamanıza yardımcı olacak Fishing Clash ipuçları ve püf noktaları Mobil Oyun Haber rehberinde! İşte uygulamanız gereken adımlar:

Günde 50 Balık Hedefiniz Olsun

Fishing Clash, balık yakaladığınızda size jeton bonusu verir. Bu bonusu günde 50 defaya kadar alabilirsiniz. Bu yüzden bundan yararlanmalı ve günlük sınıra ulaşana kadar balık tutmaya devam etmelisiniz. Elbette 50. balıktan sonra balık tutmaya devam etmekte özgürsünüz. Sadece ek yakalamalar için jeton bonusu almamış olursunuz. Nasıl daha iyi balık elde edebileceğinizi merak ediyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken üç faktör var. Kamışın seviyesi, seçtiğiniz yeminizin seviyesi ve sahip olabileceğiniz herhangi bir destek. Tabii ki, bu üçü sadece daha iyi balık alma şansını artırıyor. İstediğiniz balığı hemen yakalayacağınızın garantisi yoktur. Sadece denemeye devam edin.

Fishing Clash’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Gerçek Oyunculara Karşı Yarışın

Ekranınızın sol alt kısmına bakarsanız, 1vs1 simgesi göreceksiniz. Bu sizi oyunun oyuncuya karşı oyuncu moduna götürecektir. Bu modda, size rastgele seçilen iki yem atanacaktır. İşiniz mümkün olan en büyük balığı yakalamaktır. Kazanmak sizi bir Hook jetonuyla ödüllendirir. Rakibinizden daha büyük bir balıkla kazanırsanız, iki Hook jetonu alırsınız. Son olarak, rakibinizden daha büyük balıklarla kazanırsanız, üç Hook jetonu alırsınız. Kanca Paketlerinin kilidini açmak için çok sayıda Kanca parası toplamayı unutmayın.

Kamış Yükseltmeleri İçin İncileri Kaydedin

Oltanızın kamışını yükseltmenin tek yolu inci harcamaktır. Bunlar oyunun premium para birimidir ve elde edilmesi zordur. Bu yüzden incilerinize tutunmanız ve onları yalnızca oltanızı yükseltmek için kullanmanız gerekir. Fazladan incilere ihtiyacınız varsa, belirli başarıları tamamlayarak bunları ücretsiz olarak elde edebilirsiniz. Oltalarınızın seviye atladıkça bonus kazandığını unutmayın. Maalesef bu bonuslar, siz Çubuğu profesyonel formuna yükseltmek için İnci harcayana kadar açılmayacaktır.

Fishing Clash’i BlueStacks ile PC’nize indirin!

Balık Türlerine Odaklanın

Profil ekranınıza bakarsanız, mevcut farklı türler bulacaksınız. Her konumun üç farklı türden oluşan bir ekosistemi vardır. Ödül olarak rastgele destek kazanmak için balık koleksiyonunu tamamlayın. Koleksiyonları tamamlamada sorun yaşamamak için elinizden geldiğince çok tür yakalamaya çalışın. Fishing Clash’te gerçek bir balık tutma eylemi zamanı!