Fishing Clash’te BlueStacks ile Usta Balıkçı Olun

Fishing Clash

Fishing Clash, BlueStacks ile büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Oyununuzu oynarken uygulamanız ve takip etmeniz gereken bir kaç önemli püf nokta bulunmaktadır. Gelin BlueStacks ile oynarken incelemeniz gereken adımları birlikte inceleyelim. 

BlueStacks ile Fishing Clash Oynarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

  • Öncelikle ücretsiz hediyelerinizi olabildiğince sık topladığınızdan emin olun. Buna 4 saatlik paket, günlük düello paketi, haftalık klan paketi ve mağazadaki tüm ücretsiz öğeler dahildir. Mağazada ücretsiz bir ürün olduğunda bir bildirim almalısınız, ancak kontrol etmeniz gerekir. 
  • Mümkün olan en kısa sürede bir klana katılın! Klan özellikleri arasında yem ticareti, ücretsiz yem paketleri, jeton / güçlendirmeler bulunur. Çok sayıda açık klan var, bu yüzden başlar başlamaz birine katılın ve aktif değillerse yenilerine katılmaktan korkmayın. Düello kupalarınızın seviyesini yükselttikçe, katılmak için minimum bir düello kupası belirlenebileceği için daha fazla klan katılmaya açık olacaktır.
  • Günlük şampiyonalar, birden fazla balık yakalamanızı ve her birinden puanlarınızı toplamanızı gerektirecektir. Sadece ilk 10-20 (etkinliğe bağlı olarak) ödül alacaktır.
  • Hediye Kodları için Fishing Clash’in Facebook Sayfasını takip edin:
  • Oyun içi yardım bölümüne ulaşmak için sağ üstteki menüye, ayarlara ve ardından yardım merkezine gidin. Burada son oyun güncellemelerinin neleri değiştirdiğini, farklı sistemleri ve SSS’lerin yanıtlarını öğrenebilirsiniz.
  • Boss savaşları görünüşte rastgele ve herhangi bir yemle balık tutarken ortaya çıkabilir. Boss balığı yakaladıktan sonra, balıkçılık yeminizi yükseltebilirsiniz. Bu gerçekten sadece bir balıkçılığa ilk başladığınızda ve o yer için çok fazla yeminiz olmadığında veya bir düellodaysanız ve yine belirli bir balığın yemini kaçırıyorsanız yararlıdır.
  • Bir çubuk üzerindeki en yüksek ağırlık bonusu %5’tir. Bu nedenle, çubukların yükseltilmesi olarak hangi çubukların akıllıca yükseltileceği seçimi, aynı seviyedeki birden çok çubuğun kaynaştırılmasını gerektirir. 1 yıldızlı bir çubuğu yükseltmek için 5 diğer 1 yıldız çubuğa ihtiyacınız var. 2 yıldız için 4 diğer 2 yıldız çubuğa ihtiyacınız vardır.

BlueStacks, size key mapping yani tuş eşleme özelliği sayesinde dilediğiniz kontrolleri dilediğiniz şekilde atama özelliği sunar. Sunduğu bu özellik sayesinde dilediğiniz tuşu dilediğiniz şekilde atayabilir ve oyuna hakimiyetinizi maksimum seviyeye çıkartabilirsiniz.

Fishing Clash’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.