5 Adımda Clash Royale Öğrenin

clash royale

Yaklaşık 90 adet birbirinden farklı karta sahip olan Clash Royale oynamak için öğrenmeniz gereken pek çok şey var. Fakat temel birkaç ipucu ile de iyi işler çıkarabilirsiniz. 

İksirinizi Ziyan Etmeyin

Clash Royale oyununda iksirler, siz ve rakibiniz için aynı oranda üretilir. Dolayısıyla rakibiniz oyunu oynarken siz iksirinizi harcarsanız rakibinize avantaj sağlamış olursunuz. Aynı zamanda birimleri oynarken tam iksir beklemek de iksirinizi boşa harcamak olur. 

Clash Royale oynarken kuleleri yok etmek savaşı kazanmanızı sağlar. Bunu da birimlerinizle yaparsınız. Birimler de iksirinizi kullanmak anlamına gelir. Dolayısıyla ne kadar çok iksiriniz varsa o kadar biriminiz olur ve savaşı kazanma şansınız o kadar yükselir. Ama önemli nokta iyi bir strateji kurarak iksiri boşa harcamaktan kaçınmak olmalı. 

Kralı Aktifleştirmeyin

Eğer oyunun başındaysanız sadece 2 prenses kulesi size ateş eder ve kral yalnızca izleyicidir. Ama krala saldırırsanız o da sizin birliklerinize saldırmaya başlayacaktır. Kralı aktive etmenin sizin için hiçbir faydası yok. Hatta onu yok etmek için tamı tamına 20 ateş topuna ihtiyaç var. 

Birimlerinizi Köprüden Düşürmeyin

Birimlerinizi köprüden geçirirken dikkatli olmalısınız. Köprüden tek bir birim bile düşürseniz saldırılarda savunma için yeterli iksiriniz olmaz. Böyle bir durumda da rakibiniz kendini kolaylıkla savunabilir. Bu süreçte tam iksirinizi beklemek ve saldırıya hazırlanmak iyi olabilir. 

Arena Tarafını Savunun

Kuleleriniz en iyi savunucularınızdır. Çünkü kuleler her zaman savunmaya hazırdırlar, hızlı ateş ederler ve ciddi hasarlar verirler. Ayrıca menzilleri de oldukça geniştir. Kulelerinizi kullanarak düşman birimlerine karşı avantaj sağlayabilirsiniz. Eğer düşman birimleri sizin kralınızı aktive ederse daha da şanslısınız. 

Birimleriniz Arasında Mesafe Bırakın

Olabildiğince az birim ile savunma yapmaya çalışın. Ayrıca savunma yaparken birliklerinizi birbirinden uzağa yerleştirdiğinizden emin olun, böylece tek bir büyü tarafından öldürülemezler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.