Among Us Nasıl Bir Oyun?

Among Us günden güne popülaritesini artıran bir mobil oyun. Biz de Mobil Oyun Haber olarak Among Us serimize devam ediyoruz. İşte uymanız gereken adımlar:

Sahtekârları yenmek için görevleri tamamlayın

Oyunda her zaman katılmanız gereken belirli görevleriniz var. Mürettebat üyeleri, sahtekar herkesi öldürebilmeden önce tüm görevleri bitirebilirse, kazanır. Bu nedenle, görevleri tamamlamaya devam etmeyi bir öncelik haline getirin.

Derhal sabote edilen noktaya gidin

Sahtekar (lar) uzay gemisinin bir bölümünü sabote ettiğinde, o zaman bir mürettebat üyesi olarak, ilk önceliğiniz bunu düzeltmek olmalıdır çünkü sabote edilen nokta zamanında müdahale edilmezse, oyunu kaybedebilirsiniz.

Görevleri öğrenin

Her haritanın farklı görevleri vardır. Bunları nasıl yapacağınızı öğrenmek sizin için daha kolay hale geldikçe daha sonra bitirmeniz daha iyidir. Görevleri tamamlamaya odaklandığınızda, onlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olacaksınız ve nasıl yapılacağını öğrendikten sonra zor görünmeyeceklerdir.

Haritaları öğrenmeye çalışın

Oyunları oynamaya devam ederken haritaları öğrenmeye çalışın. Siz gezinmeyi öğrendikçe alanların çoğu hafızanıza kaydedilir, ancak ayrıca haritanın ekran görüntüsünü alabilir ve konumları ve düzeni ezberleyebilirsiniz. Tüm oyuna yardımcı olacaktır.

Yakınınızda kaybolan biri hakkında dikkatli olun

Aniden kaybolan yakındaki herhangi bir oyuncuya dikkat edin. Oyuncuların renkleri yardımcı olacaktır. Çevrenizdeki biri aniden ortadan kaybolduysa, onların sahtekar olma ihtimali yüksektir.

Acil durum toplantılarında akıllı davranın

Acil durum toplantılarını yalnızca bir oyuncuyu sahtekâr olarak suçlamak için veya kanıt sunabildiğiniz zaman kullanın. Örneğin, bir kişiyi bir süre bir noktada kalmakla suçlamak sağlam nedenler değildir. Bir mürettebat üyesi de bu şekilde davranabilir. Ancak birinin ortadan kaybolduğunu görmek ya da dışarı çıktıktan hemen sonra cesedin bulunduğu bir odadan çıktığını görmek sağlam kanıtlar olabilir. Herhangi bir sebep olmadan toplantı çağrısı yaparsanız, başkaları sizi suçlayıcı oy verebilir veya oyunu terk edebilir. Görev konumundaki oyuncunun bunu gerçekten yapıp yapmadığını kontrol edin. Görev konumunda birini bulursanız, görevleri gerçekten yapıp yapmadığını kontrol edin. Bir görev bittiğinde, görev çubuğunda ilerlemeyi gösterir. Sahtekar görevleri yerine getiremez.

among us

Among Us’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.