BlueStacks ile Guild of Heroes Oynamak için 5 Sebep

guild of heroes

Son zamanların en sevilen RPG oyunlarından biri olan Guild of Heroes deneyimi BlueStacks ile bilgisayarınızın büyük ekranına geliyor. Guild of Heroes’u BlueStacks ile oynayarak elde edeceğiniz avantajları buradan inceleyebilirsiniz. 

1. Facebook ile Giriş

Guild of Heroes oyununa sosyal ağlarınızla üye olarak çok daha kolay giriş yapabilirsiniz. Fakat sosyal medya hesaplarınız ile giriş yapmanın tek avantajı bu değil. Oyunda sosyal ağlar özelliğini kullanmanın çok daha büyük faydaları var. İşte bunlardan birkaçı:

  • Facebook’la giriş yaparak 15 elmas kazanabilirsiniz.
  • Oyundaki gelişiminizle ilgili tüm dosyalarınız bu sayede güvende kalır.
  • Tek bir tıklama ile arkadaşlarınızı oyuna davet edebilirsiniz.
  • Sosyal medya topluluklarına katılarak oyun dışında arkadaş edinebilirsiniz.
  • Oyundaki en son başarılarınızı sosyal medya üzerinden paylaşabilirsiniz.

Tüm bu özellikler daha iyi bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olacaktır. Kazanacağınız elmaslar ise sizi daha iyi noktalara taşıyacak. En önemlisi oyunu Bluestacks ile bilgisayarınıza indirdikten sonra sosyal medya girişini yapabilirsiniz. Bu sayede hem bilgisayar ekranından oyun keyfi yaşar hem de sosyal medya girişinin avantajlarını kullanırsınız. 

2. Basit Kullanıcı Arayüzü

Guild of Heroes oyununun en sevilen özelliklerden birisi basit ve akıllıca tasarlanmış kullanıcı arayüzüdür. Oyunda renklerin konumu ve dokulardaki derinlik oldukça dikkat çekicidir. Ayrıca orta seviye bir cihazda bile iyi şekilde çalışır. Ekranın alt tarafında en güçlü becerileri özelleştirmek ve almak için saldırı becerilerini görebilirsiniz. Guild of Heroescheats özelliği ile bunları hemen yönetebileceksiniz.

Sol tarafta, savaş alanında bıraktığınız sağlık puanınızı gösteren kırmızı bir kristal görebilirsiniz. Savaş sırasında hayatta kalma yeteneğinizi bilmek için sağlık puanlarının yüzdesine dikkat edin.

3. Büyük Ekranda Oyun Keyfi

Guild of Heroes kullanıcı arayüzü ve grafikleri bakımından pek çok oyuncunun severek oynadığı bir oyun. Siz de aynı oyun deneyimini bir adım öteye taşımak için BlueStacks ile bilgisayarınızdan oynamayı deneyebilirsiniz. PC’niz ne olursa olsun BlueStacks size mobil cihazınız ile aynı kalitede oyun deneyimi yaşama garantisi sunuyor, üstelik de mouse ve klavye farkı ile. Siz de büyük ekranınızdan mouse ve klavyenizin avantajlarını kullanarak çok daha hızlı ve pratik bir oyun deneyimi yaşayın.

4. Çoklu Oturum Özelliği

BlueStacks’in çoklu hesap özelliğini tüm oyunlarda kullanabilir ve aynı anda dilediğiniz kadar hesap açabilirsiniz. Ya da çoklu oturum ile birden fazla sekme açarak aynı oyun içerisinde farklı sekmelerde birden fazla kahraman geliştirebilirsiniz. Guild of Heroes oynarken de BlueStacks’in çoklu oturum özelliğinden faydalanabilir, böylece hızlıca seviye atlayabilirsiniz. 

5. Özelleştirilmiş Ayarlar

BlueStacks size klavye ve mouse ayarlarınızı özelleştirebilme imkanı tanır. Mouse ayarlarınızı dilediğiniz gibi özelleştirerek oyunu çok daha rahat kontrol edebilirsiniz. Guild of Heroes mouse ayarlarını yapmak için ekranın sağındaki klavye simgesine tıklayabilirsiniz. Aynı şekilde klavye ayarlarınızı özelleştirebilmek de size büyük avantaj sağlar. Yapmanız gereken tek şey sağ köşedeki pencereden tuşlarınıza komutları atamak olacak. Bu sayede dilediğiniz tuşla dilediğiniz komutu harekete geçirebileceksiniz. Bu özelliğin en büyük avantajı ise size alıştığınız klavye ve mouse deneyimini sunmasıdır. Tıpkı Guild of Heroes gibi oynadığınız tüm oyunlarda bu özelliği aktifleştirebilirsiniz.