Guild of Heroes: Başarıya Ulaşma Rehberi

guild of heroes

Guild of Heroes oyununun büyülü dünyasına adım atarken işinize yarayacak taktik ve ipuçlarını bu rehberden inceleyebilirsiniz. Zirveye ulaşan yolda işinize yarayacak savaş stratejileri ve düşmanları ele geçirmenizi sağlayacak ipuçları ile Guild of Heroes rehberi karşınızda! 

Kendinize Uygun Sınıfı Seçin

Guild of Heroes size kendi içinde gerçekten güçlü olan üç sınıf arasında seçim yapma seçeneği sunuyor. Bunlar Sihirbaz, Savaşçı ve Okçu.

Kılıçlar ilginizi çekiyorsa bir Savaşçı olmayı düşünebilirsiniz. Yaylara ilginiz varsa Okçu sınıfı tam size göre. Bir büyücünün büyülü sözcükleri size çekici geliyorsa da Sihirbaz seçeneği sizin için uygun. Ayrıca oyunun başında karakterinizi oluştururken cisiyetini de seçebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra karakterinizi seçtiğinizde onun sınıfıyla ilgili becerilerin bir özetini de göreceksiniz. 

Günlük Giriş Yapın

Pek çok oyunda olduğu gibi Guild of Heroes oyununda da günlük giriş yapmak oldukça önemli. Günlük giriş yapmayı alışkanlık haline getirerek gerçekten iyi ödüllere ulaşabilirsiniz. Günlük giriş ödülleri arasında kutular, iksirler ve hatta elmaslar yer alıyor. Yoğun bir gündeyseniz veya o gün oynamak istemiyorsanız çok fazla zaman almadığı ve uzun vadede size fayda sağlayacağı için ödülleri toplamak için günlük giriş yaptığınızdan emin olun. Ayrıca günlük girişleri pratik hale getirmek için BlueStacks ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz. BlueStacks sayesinde Guild of Heroes oyununu bilgisayarınızdan açabilirsiniz. Bilgisayarınızdan giriş yapmak oldukça pratik olacaktır. 

Elmas Kazanmak için Facebook ile Bağlanın

Tıpkı diğer oyunlar gibi Guild of Heroes da çeşitli özellikleri sayesinde ücretsiz ödüller kazanabileceğiniz bir oyun. Örneğin oyuna Facebook hesabınız ile giriş yaparak 15 elmas kazanabilirsiniz. Elmasların nerede işinize yarayacağını bilemezsiniz. Bu yüzden böyle fırsatları değerlendirmekte fayda var. 

Aktif Olun, Hareket Edin

Guild of Heroes oynamaya yeni başladıysanız en büyük önerilerimizden birisi aktif olmanız. Düşman için bir hedef nokta olmak yerine sürekli hareket halinde olmanız sizin için daha avantajlı. Hareket ettiğinizde canavarların hamleleri size ulaşmayacaktır, çünkü onların sabit menzillerinizin dışında kalacaksınız. Bu durum size hayatta kalma şansı verir. Ayrıca karakterinizin yeteneğine göre stratejiler de geliştirebilirsiniz. Örneğin karakteriniz bir sihirbazsa büyü gönderip geri çekilme taktiği uygulayarak düşmana karşı hayatta kalabilirsiniz. 

Aktif hareket etmek için oyunu bilgisayarınızın büyük ekranından BlueStacks ile açabilirsiniz. BlueStacks size mouse ve klavye ile oynama imkanı sunduğu için çok daha çevik hareket etmenizi sağlar. 

En İyi Ekipmanları Seçin

Tamamladığınız görevlerden, zanaatkarlıktan ve oyun mağazasından, en iyi donanımları elde edebilirsin. Bu donanım karakterinizin gücünü arttıracaktır. Henüz bir ekipmanınız yoksa goblinlerle savaşmayı deneyebilirsiniz.

Seviye Atlayıp Karakterinizi Yükseltin

Henüz yeni başlamış olabilirsiniz ama kısa sürede seviye atlamanız mümkün. 

Guild of Heroes oyununun temel amacı seviye atlamak ve daha güçlü olmaktır. Bunu yapmak için canavarları ve bossları yenmeniz gerekecek. Ayrıca seviye atlamak için her zaman ekipmanınızı geliştirdiğinizden emin olun. 

Guild of Heroes’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. 

Guild of Heroes iyi bir strateji ile kolayca seviye atlayabileceğiniz bir oyun. Siz de oyunu BlueStacks avantajları ile bilgisayarınızın büyük ekranınından oynamanın tadını çıkarın!