Car Parking Multiplayer Oyun İçi Ayarlar Nasıl Olmalı?

car parking

Car Parking Multiplayer popülaritesini günden güne artırmaya devam eden bir mobil oyun. iOS ve Android sürümlerinin bulunduğu bu mobil oyunda dilediğinizce araba park etmeniz mümkün. Mobil Oyun Haber’in Car Parking Multiplayer rehberini inceleyin, oyunda uzmanlaşın.

Vitesleri Anlamak 

İlk önce, stok donanımı olan bir araba ile başlayın. Sesi açın, vitesleri dinleyin ve RPM’yi izleyin. Dişli oranlarını manuel olarak ayarlamak, yapabileceğiniz en iyi seçenektir. Toplam yedi vites var. Dişli oranı kutusuna tıklayın ve istediğiniz oranları değiştirin. Bununla birlikte, en iyi yol, üst vites yüksek ve alt vites oranlarını düşük yapmaktır. Örneğin, birinci vites oranını 1,42 olarak ayarlarsanız, ikinci vites oranını birinci vitesten daha düşük olarak ayarlayın ve bu şekilde devam edin.

Nasıl Donut Çizilir?

TCS, ABS, ESP ve stabilite yardımını kapatın. Sağ veya sol direksiyona dokunun ve el frenine dokunun. Bir donut görene kadar döndürün. Bunu yalnızca bir araba üzerinde yapabilirsiniz. HP’si yüksek bir arabanız varsa, arabanız kayacaktır.

Nasıl Lastik Yakılır?

RWD ve FWD’yi kullanmanız, ardından aynı anda Gaz ve Fren’e dokunmanız gerekir. Daha fazla duman yapmak için daha yüksek bir vites kullanın. Ancak çok yüksek vites kullanırsanız, lastik yanmaz. En az 400-500HP veya üzerinde burnout yapabilirsiniz. 399 HP ve altı arabalarla burnout yapamazsınız.

1600HP ve 2000NM Tork Nasıl Yapılır?

Motoru yükseltmeye başlayın, ücretsiz sürücüye ve ardından araba yükseltmeye tıklayın. V126.0 motorunu satın alarak arabanızı yükseltebilirsiniz. Üçlü turbo satın almak ve ayarlamak için takip edin. Egzoz, chip tuning, break ve intercooler gibi diğer öğeleri satın alın ve ikiz turboyu tıklayın. Motoru tıklayın ve ardından ayarlayın. Diğerine tıklayın ve üçlü turbo’ya tıklayın ve ardından ayarlayın. 1600HP ve 2000NM torkuna ulaşana kadar bu adımları tekrarlayın. Bu adımları uyguladıktan sonra 1600HP ve 2000NM torka ulaşacaksınız ve yeni yükseltilmiş motora sahip olacaksınız.

Chrome Color Glitch nasıl değiştirilir?

Bazı kullanıcılar rengi değiştirirken sorunla karşılaşır. bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izlemelisiniz. Arabanızı seçin ve arabanızın rengini uygulayın veya kaldırın. Ayrıca spoyleri ve tekerlekleri de değiştirebilirsiniz. Her şeyi bitirdiğinizde oyununuzu yenileyin. Şimdi oyununuzu açın, istediğiniz sonuçları alacaksınız.

Car Parking Multiplayer’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.