Car Parking Multiplayer’da Drifleri BlueStacks ile Atın

car parking

Car Parking Multiplayer, Olzhass tarafından Andriod ve IOS için geliştirilmiş bir yarış oyunudur. Oyunu tek veya çok oyunculu modla oynamanız ve oyun parası kazanmanız mümkündür. Multiplayer modunda diğer oyuncularla para takası yapabilir veya araba alıp satabilirsiniz. Oyunda 70’den fazla arabayla oynayabilir , model ve renk seçebilirsiniz. Car Parking Multiplayer oynarken deneyimleyebileceğiniz birçok farklı özelliğe sahiptir. BlueStacks Android Emülatörü kullanarak PC’de Car Parking Multiplayer’ı dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Büyük ekranda klavye ve mouse ile oyunu dilediğiniz gibi oynamanız mümkündür.

BlueStacks ile oynarken neler yapabileceğinizi sizler için listeledik:

  • Serbest yürüyüş modu
  • Oyuncularla araba takas etme imkanı
  • Gerçek oyunculara karşı rekabet
  • Araba servisleri ve benzin istasyonlarıyla gerçek bir deneyim
  • Sesli sohbet ile oyun içi iletişim
  • Polisle rekabete girebileceğiniz oyun modu
  • Halihazırda tutabileceğiniz arkadaş listesi
  • Farklı araç, kamyon, pikap, klasik veya spor arabaları seçme imkanı

Araç Nasıl Seçilir?

Car Parking Multiplayer oyununda 70’den fazla farklı model, renk ve tasarıma sahip araba bulunuyor. Bir Kamyon, Pikap veya tercihinize göre bir klasik ve spor araba seçme seçeneğiniz var. Ayrıca arabanızı özelleştirebilirsiniz. Tekerlek açısını, araba gövde parçalarını ve daha fazlasını ayarlayabilirsiniz. BlueStacks ile oynayarak key mapping yani tuş eşleme özelliği ile dilediğiniz kontrolü dilediğiniz şekilde atayabilir ve şekillendirebilirsiniz. Tuş eşleme size dilediğiniz şekilde kontrol imkanı sağlar. 

Oyuncu Nasıl Seçilir?

Arabanızı seçtikten sonra, sonraki adım bir oyuncu seçmektir. Binlerce gerçek oyuncu sizinle oynamak için bekliyor olacak, siz de bu aşamaya iyi hazırlanmalısınız. Oyunu çevrimiçi olarak arkadaşlarınızla veya diğer oyuncularla oynayabilirsiniz. Arkadaş listenize oyuncu ekleyebilirsiniz. Oyunun harika özelliklerinden biri de oyuncularla sesli sohbet yapmanıza izin vermesidir. Arabayı ve oyuncuları seçtikten sonra, ilk yarışınız için hazırsınız demektir. Zihinsel olarak kendinizi hazırlayın, oyuna odaklanın ve gerisini BlueStacks’e bırakın!

En İyi Drift Nasıl Yapılır?

Öncelikle drift yapmak için iyi bir arabaya ihtiyacınız var. Aracınızı minimum 800 HP’ye ayarlayın küçük hareketler için daha düşük vites kullanın. TCS, ABS, ESP ve stabilite yardımını kapatın. Daha uzun drift yapmak istiyorsanız, daha yüksek vites kullandığınızdan emin olun.

Car Parking Multiplayer’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.