Cargo Simulator 2019: Turkey BlueStacks ile PC’de Nasıl Oynanır?

Cargo Simulator 2019: Türkiye

Cargo Simulator 2019: Turkey ipuçları ve püf noktalarını bilmek önemlidir, özellikle de oyuna yeni başlıyorsanız ve neye öncelik vereceğinizi bilmeniz gerektiğinde… Fakat oyunda size avantaj sağlayacak adımların başında Cargo Simulator 2019: Turkey’i BlueStacks ile PC’nizde büyük ekranda oynamak gelir. Mobil Oyun Haber’in Cargo Simulator 2019: Turkey BlueStacks ile PC’de Nasıl Oynanır? yazısında tüm gerekli adımları bulabilirsiniz.

1) BlueStacks’i PC’nize İndirin ve Yükleyin

Öncelikle resmi web sitesinden BlueStacks’i PC’nize indirin ve kurun. Antivirüsünüzün kapalı olmasına, sanallaştırmanın açık olmasına özen gösterin. BlueStacks’i kurduktan sonra Ayarlar menüsü altından Ram ve Cpu artırın ki performansınız hızlı olsun.

2) Play Store’a erişmek için Google girişi yapın

Bu adımı Play Store’da oturum açmak gibi düşünebilirsiniz. Play Store’da yer alan herhangi bir oyun ya da uygulamayı indirebilmek için Google girişi yapmanız şart. 

3) Sağ üst köşeye Cargo Simulator 2019: Turkey yazarak arayın

Giriş yaptıktan sonra Google Play Store arama kutucuğuna Cargo Simulator 2019: Turkey yazın. Ya da masaüstündeki Play Store simgesine de tıklayabilirsiniz. Bu işlem sonrası Cargo Simulator 2019: Turkey’ı arama sonuçları arasında görmeniz gerekir.

4) Cargo Simulator 2019: Turkey uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın

Bu adımda, oyunu indir düğmesine tıklamanız ve oyunun indirilmeye başlaması gerekir. Bu adım ile Cargo Simulator 2019: Turkey’i BlueStacks’e kurmuş olursunuz.

5) Oynatmaya başlatmak için ekrandaki Cargo Simulator 2019: Turkey ikonuna tıklayın

Son adım olarak Cargo Simulator 2019: Turkey, masaüstünüze gelmiş durumda olacaktır. İkona tıklayarak oyunu açabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Turkey – BlueStacks Oyun Kontrolleri

Cargo Simulator 2019: Turkey’i bilgisayarınızın büyük ekranından oynayarak, oyun deneyimini çok daha heyecan verici bir hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken oldukça basit adımlar bulunuyor. Tüm PC’lerde çalışan BlueStacks Android emülatörünü, eğer bilgisayarınızda yüklü değilse öncelikle indirmeniz gerekiyor. Bunun için BlueStacks web sitesinden uygulamayı çok kısa birkaç adımda indirerek kurabilirsiniz. BlueStacks App Player, setup’ı tamamladıktan sonra size mobil cihazlarınızda olduğu gibi Google Play Store ekranını sunar. Siz de buradan Cargo Simulator 2019: Turkey oyununu bularak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Turkey’i BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.