Cargo Simulator 2019: Türkiye Nasıl Oynanır?

Cargo Simulator 2019: Türkiye

Cargo Simulator 2019: Türkiye, gerçek Türkiye haritası ve ölçeklendirilmiş yolları olan ve şehirleri içeren bir tır sürme simülasyon oyunudur. Muazzam bir haritada çeşitli kamyonlar ve siz de bu sayede yeni sürüş deneyimleri yaşayabilirsiniz. Teslimatlar sayesinde bütçeniz artar katkıda bulunur ve yeni kamyonlar satın almanıza yardımcı olur. Yolculuğunuza Ankara’dan başlayabilir ve batıdan doğuya Türkiye’nin tüm şehirlerine doğru devam edebilirsiniz. Oyun, gelişmiş fizik motoru ve gerçekçi kamyon ve tır modelleri ile özel bir kamyon sürüş deneyimi yaratıyor. Yolculuklarınız sırasında yol kenarındaki showroomlara uğrayabilir ve satılık çeşitli kamyonlara göz atabilirsiniz. Cargo Simulator 2019: Türkiye’de yiyecek-içecek, tankerler, kimyasal maddeler, beton ya da iş makineleri gibi farklı inşaat makinelerini içeren oldukça geniş bir kargo nakliye seçeneği bulunur. Cargo Simulator 2019: Türkiye’de taşıdığınız kargodan maksimum kazanç sağlayabilmek için ürünlere herhangi bir zarar vermemeniz, bunun için de trafikte dikkatli olmanız gerekir. Hasarlar, teslimatlardan elde ettiğiniz geliri azaltabilir. Cargo Simulator 2019: Türkiye oyunu gelecekte daha heyecan verici özelliklere sahip olmaya devam edecek şekilde güncellemelerine devam ediyor. Üstelik oyunu BlueStacks ile oynayarak key mapping, çoklu oturum, makrolar, oyun kayıt vb. gibi onlarca avantajdan yararlanabilirsiniz. PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda 4K netliğinde görüntüler elde edebilir ve ram/cpu artışı yaparak, Android cihazınızın 8 katı kadar yüksek performans sağlayabilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Türkiye – BlueStacks Oyun Kontrolleri

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu bilgisayarınızın büyük ekranından oynayarak, oyun deneyimini çok daha heyecan verici bir hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken oldukça basit adımlar bulunuyor. Tüm PC’lerde çalışan BlueStacks Android emülatörünü, eğer bilgisayarınızda yüklü değilse öncelikle indirmeniz gerekiyor. Bunun için BlueStacks web sitesinden uygulamayı çok kısa birkaç adımda indirerek kurabilirsiniz. BlueStacks App Player, setup’ı tamamladıktan sonra size mobil cihazlarınızda olduğu gibi Google Play Store ekranını sunar. Siz de buradan Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu bularak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Cargo Simulator 2019: Türkiye’yi BlueStacks ile PC’nizde Oynamak Ne Sağlar?

Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu, büyük ekranda mouse ve klavye ile oynamanın avantajlarını BlueStacks ile oynarken hissedeceksiniz. Oyunun gerçekçi grafikleri de bu sayede çok daha gelişmiş hale gelecek. Aynı zamanda mobil cihazlarda yaşanan şarj sorununu da BlueStacks ile ortadan kaldırmış olursunuz. Ayrıca Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu BlueStacks ile oynamanın daha pek çok avantajı bulunuyor. BlueStacks size, oyunu birden fazla hesap ile birden fazla sekmede açma imkanı sağlar. Çoklu oturum özelliği sayesinde birden fazla hesap ile oynayabilirsiniz. Ayrıca özelleştirilmiş ayarlar yani keymapping özelliği sayesinde mouse ve klavyenizin tuş ayarlarını tamamen kendinize göre düzenleyebilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımları ile oyunda çok daha hızlı ve rahat olursunuz. Cargo Simulator 2019: Türkiye oyununu bilgisayarınızda oynamak için hemen BlueStacks uygulamasını indirebilirsiniz!