Castle Clash Oynarken Başarıya Ulaşmak İçin 10 İpucu

castle clash

Dünya çapında ilgi gören bir strateji oyunu olan Castle Clash: Lonca Mücadelesi ile siz de kendi kalenizi inşa edin, kahramanlarınızı toplayın, ordunuzu oluşturun, kahramanlarınızın kostümlerinizi dilediğinizce özelleştirin ve diğer oyunculara karşı oynayın. Her aşaması heyecan dolu bir oyun olan Castle Clash: Lonca Mücadelesi’nde başarılı olmak için 10 ipucu bu rehberde!

1. Elmaslarınızı Biriktirin

Değerli taşlar toplamak, kalenizi inşa edecek inşaatçıları almak için size yardımcı olacaktır. Gelecekte yükseltmeniz ve inşa etmeniz gereken çok sayıda binanın olduğu düşünülürse bu ipucu sizi bir adım öne geçirecek.

2. Baskın Yaparken Okçuları Kullanın

Rakip üssün tüm saldırılarına karşı koyabilecek bir kahramanınız varsa okçulara odaklanın. Okçular uzun menzillidir ve kahramanlar tarafından saldırıya uğrayan üssü temizlemek için de faydalıdırlar.

3. Binalarınızı Yükseltin

Binalarınızı yükseltmek, Castle Clash oyununda yükselmenin en önemli parçasıdır. Bunların en önemlisi, Belediye Binası’dır. Belediye Binası ne olursa olsun sürekli yenilenmeli ve yükseltilmeli.

4. Birimlerinizi Yükseltin

Birimlerinizi yükseltmek, nasıl saldırdığınızla ilgili olabilir. Örneğin Hunters oyunun başlangıcında çok iyidir. Hunters ve Pyromancer birimlerinizi en üst düzeye çıkarmakla başlayabilirsiniz. Ardından neyi yükselteceğiniz kişisel tercihinize kalmış. 

5. Savunmanızı Kurun

Üssünüzü savunmak için bazı temel öğeler vardır. Bunlar: duvarlar, kuleler, bombalar, ordu kampları ve kahraman üsleridir. Bunların her biri kendi başınayken değersizdir. Dolayısıyla üssünüzü savunurken tüm bu öğeleri bir araya getirdiğiniz bir strateji kurduğunuzdan emin olmalısınız. Savunmanızı kurarken oyunu bilgisayardan oynamak da size avantaj sağlar. BlueStacks ile Castle Clash’ı bilgisayarın büyük ekranından oynayabilir ve stratejinizi geliştirebilirsiniz. 

6. Günlük Görevleri Tamamlayın

Hemen hemen pek çok oyundan aşina olduğunuz gibi günlük görevleri tamamlamak Castle Clash için de en önemli ipuçlarından. Günlük görevler oldukça kısa sürer ve size mücevher kazandırır.

7. İlk Önce Nadir Kahramanları Yükseltin

Önce Elite ve Legendary kahramanlarınızı yükseltin ve onlara yatırım yapın. Tüm yeni oyuncular önce bir Cellat ile başlar. Bu da iyi bir Elite seviye kahramandır. Hızlı bir şekilde onu yükseltebilirsiniz.

8. Kahramanlarınızı Yükseltmek İçin Zindanları Kullanın 

Kahramanlarınızı yükseltmenin en hızlı yolu zindan baskınlarıdır. Bunları oldukça sık yapabilirsiniz. Uzun süre kullanacağınızdan emin olduğunuz kahramanları yükseltmeye odaklanmak akıllıca olur. Elite ve Legendary seviyedeki kahramanlar bunun için uygundur.  

9. Deponuzda Her Zaman Kaynak Bırakın

Kim hiç kaynağı olmayan bir üsse saldırmak ister ki? Siz de saldırı için her zaman az da olsa kaynak ayırdığınızdan emin olun. Ayrıca üssünüzün saldırıya uğraması durumunda da size faydası olacaktır. 

10. Castle Clash’ı Bluestacks ile Oynayın

Cep telefonlarınızdan severek oynadığınız Castle Clash: Lonca Mücadelesi’ni bir adım öteye taşımak için bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz. Bluestacks oyun platformu size oyunu bilgisayarın büyük ekranından mouse ve klavye ile oynama imkanı sunar. Yapmanız gereken tek şey bilgisayarınıza BlueStacks uygulamasını indirmek ve Castle Clash: Lonca Mücadelesi’ni BlueStacks ile açmak. Ayrıca Castle Clash APK indirerek de oyunu BlueStacks ile bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Ardından rakiplere karşı daha hızlı ve pratik olmanın farkını göreceksiniz.