Castle Clash Oyununda Kazanan Siz Olun!

castle clash

Castle Clash: Lonca Mücadelesi, gerçek zamanlı strateji oyunları içerisinde en sevilenlerden. Castle Clash oyununda bir üs oluşturur, rakip zindanlarına saldırır ve Arena’da çevrimiçi müsabakalara katılırsınız. Pek çok açıdan oldukça dinamik ve karmaşık olan Castle Clash oyununda savaşları ve müsabakaları kazanmak için ihtiyacınız olanlar bu rehberde!

Castle Clash oyununu BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya fare ile büyük ekranda oynayın.

Zindan Baskınlarını Kazanmak İçin Stratejiler

Castle Clash oyununda hem zindanlarda hem de rastgele baskınlarda amaç, rakipleri yenmek için daha fazla bina yok etmektir. Bir baskını kazanmak için minimum %50 imha oranı gerekir. Zindan seviyelerinde, bir seviyeyi tamamlamak size ek kahramanlar satın alabileceğiniz jeton, Mana, onur ve kahraman parçaları kazandırır. Herhangi bir rakibin üssüne baskın yaparken, haritadaki binaların en az yarısını yok etmek size büyük ödüller kazandıracaktır. İyi bir birlik kombinasyonunuz veya iyi bir stratejiniz yoksa bir zindan seviyesini kazanmak tabii ki kolay olmayacaktır.

% 50’nin üzerinde bir imha oranı elde etmek için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar olabilir:

  • Öncelikle bir zindana veya haritaya girmeden önce düşmanları yenmek, binaları yok etmek ve üssünüzü savunmak için yeterli birliğe sahip olduğunuzdan emin olun. En az üç ordu kampı oluşturun ve bunları üssünüzün üç veya dört köşesine yerleştirin.
  • Avcı, Treant ve Pyromancer gruplarından oluşan karışık bir birliğe sahip olun. Böyle kombinasyonlar güçlü birimleri yok etmek için daha etkilidir. 
  • Birliklerinizi doğru yerlere yerleştirmeden önce üs yapısını inceleyin. Taktiklerinize karar vermek için 30 saniyelik zamanınız var. Düşmanların ordu kampları tehlike bölgeleridir ve birlikleriniz buraların yakınlarına konumlanırsa kolayca saldırıların kurbanı olabilirler. Bu yüzden birliklerinizi düşman kamplarının yakınına taşımayın. 
  • Uzaktaki düşmanlar birliklerinize saldırmaz, bu nedenle en iyi strateji Okçuları ve diğer askeri birimleri rakibin ordusunun görüş alanı dışındaki yerlere yerleştirmektir. Kuleler gibi savunma yapılarını yok etmek için menzilli birimler ve Treantlardan oluşan bir kombinasyon kullanın. Düşmanların kafasını karıştırmak için yan saldırı stratejisini benimseyebilir ve yanlara saldırabilirsiniz.

Castle Clash oyununu BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya fare ile büyük ekranda oynayın.

Arena Müsabakalarını Kazanma Yolları

Castle Clash oyununda Arena müsabakaları çok önemli bir yere sahip. Çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz Arena alanında rakiplerinizle müsabaka yapabilirsiniz. Burada bir rakibe kahramanlarınızla meydan okuyabilirsiniz. Arena’da rakibinin üssünü ilk yok eden kişi turu kazanır.

Arena, size Castle Clash oyununda daha üst sıralarda yer alma ve ödüller kazanma fırsatı verir. En önemli ödül, ek kahramanlar edinmek için kullanılabilecek onur ödülüdür. Daha fazla Arena savaşı kazanır ve daha üst sıralarda yer alırsanız saatlik onur ödülü oranınız artar.

  • Her iki yol da rakibin kristaline daha hızlı girişi sağladığından dolayı, üst seviyelerde yer alan kahramanınızı sağ veya sol yuvaya yerleştirmek iyi bir strateji olabilir.
  • “Meydan Okuyun” düğmesine basmadan önce daha yüksek seviyeli bir kahramanınız olduğundan emin olun.
  • Normalde, daha yüksek seviyeli bir kahraman kazanır, bu yüzden kahramanlarınızın seviyesini yükseltmek için daha fazla zindan baskını gerçekleştirdiğinizden emin olun.

Castle Clash oyununu BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye veya fare ile büyük ekranda oynayın.