Critical Ops Oyununda Uzmanlaşmak İçin 5 İpucu

critical ops

Nişan alma oyunları ilginizi çekiyorsa Critical Ops tam size göre! Çok oyunculu bir FPS oyunu olan Critical Ops’ta, oyun sırasındaki refleks ve becerileriniz oyunu kazanmak için en önemli kriterler. 

Critical Ops, 3D grafikleri ile fark yaratan bir oyun. Akıllıca tasarlanmış haritaları ve beceriye dayalı nişan alma özellikleri sayesinde grafikler bakımından iddialı oyunlar arasında. Grafik bakımından son derece güçlü olan bu mobil oyunu iki katı heyecan için bilgisayarın büyük ekranından oynamak da mümkün. BlueStacks Android Emülatör sayesinde görüntü kalitesinden ödün vermeden oyun her türlü bilgisayar ekranında açılabiliyor. Üstelik de nişan alma becerileri ve reflekslerin oldukça ön planda olduğu Critical Ops’ta BlueStacks yine avantaj sağlıyor. Çünkü büyük ekranda mouse ve klavye ile kontrol imkanı sunuyor. Bu da çok daha çevik ve hızlı refleksler anlamına geliyor. 

Siz de Critical Ops oynamaya yeni başladıysanız işinize yarayabilecek 5 kritik öneri bu rehberde!

1. Günlük Görevleri Tamamlayın

Critical Ops oynarken ana menüye göz atmayı ihmal etmeyin. Menünün sağ tarafında günlük görevlerinizin bir listesini bulacaksınız. Görevleri tamamladıkça yeni krediler kazanacaksınız. 

2. Sizin İçin En İyi Silahı Seçin

Critical Ops’ta aralarından seçim yapabileceğiniz 5 silah bulunuyor ve seçeceğiniz silah başarınıza direkt olarak yansıyor.

Yarı otomatik silah: Yüksek atış hızına sahip oldukları gerçeği düşünüldüğünde, orta menzilli karşılaşmalar için mükemmeldir. Eğer doğru mesafedeyseniz, bunlarla düşmanları kolayca ortadan kaldırabilirsiniz. Fakat daha uzak bir menzil için yetersizdir.

Tabanca: Menzilin konumuna bakılmaksızın tabancalar da oldukça kullanışlıdır. Bununla birlikte, yarı otomatik silahların aksine tabancaların minimum hasara neden olduğuna dikkat etmelisiniz. Ayrıca, öldürmek için son derece iyi nişan alma becerisi gerektirir. 

Shotgun: Kısa mesafeden son derece ölümcüldürler. Hedefe yeterince yakınsanız, hedeflerin çoğunu tek bir atışla kolayca yok edersiniz. Etkili kullanmak istiyorsanız, haritanın ezberlenmesi kesinlikle faydalı olacaktır.

Saldırı tüfeği: Yüksek ateş oranına sahiptir ve yarı otomatik silahlardan daha güçlüdür. İstikrarlı olmaları nedeniyle hedefi kolaylıkla ortadan kaldırabilirler.

Keskin nişancı tüfeği: Ölümcül silahlardır. Eğer gerçekten iddialı nişan alma becerilerine sahipseniz, menzil içindeki her şeyi kolayca ortadan kaldırabilirler.

3. Haritayı Öğrenin

Çok iyi bir nişancı olabilirsiniz. Fakat sizi diğer oyunculardan öne geçirecek olan şey iyi bir harita çalışmasıdır. Haritayı ve her konumu anlamak kesinlikle zaman alacak bir aktivite. Fakat giderek daha fazla maç oynamaya devam ederken, haritaların nasıl yerleştirildiğine dikkat edin. Ayrıca pusu kurabileceğiniz noktaları da aklınızda tutun. 

4. İyi Bir Takım Seçin

Takım çalışması, Critical Ops’ta en önemli unsurlardan birisi. Öncelikli hedeflerinizden birisi harika bir takım aramak olmalı ve oyun ilerledikçe ne olursa olsun takıma sadık kalmalısınız. 

Takımdaki diğer üyelerle bağlantı kurarak kuşatma, silahlar, oyun planı ve taktikler gibi çeşitli şeyleri konuşabilir ve fikir alabilirsiniz.

5. Critical Ops’u BlueStacks ile Büyük Ekranda Oynayın

Critical Ops gibi iyi bir nişancılık oyununu büyük ekranda oynamanın keyfi bambaşka! BlueStacks size Critical Ops’u muhteşem grafikleri ile büyük ekranda oynama şansı sağlar. Siz de BlueStacks sayesinde mouse ve klavyenizi kullanarak çok daha iyi nişan alabilirsiniz. Ayrıca tuş atama özelliği sayesinde istediğiniz tuşlara istediğiniz komutları atayabilirsiniz. Böylece alıştığınız tuş takımı deneyimi ile bir adım öne geçersiniz.