Critical Ops’a Başlarken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

critical ops

Android ve iOS sürümleri bulunan Critical Ops, sadece taktik yeteneğinizi değil, aynı zamanda ne kadar hızlı hareket ettiğinizi de test eden oldukça hızlı tempolu bir FPS’dir. Bir terörist olarak kritik bir grev operasyonuyla savaşacaksınız veya bir terörist olarak ortalığı kasıp kavuracaksınız – eğer kulağa Counter-Strike’a oldukça benzer geliyorsa, çok da yanılmıyorsunuz demektir. Yeni bir versiyonudur demek mümkündür. Diğer oyunculara karşı rekabet edebilir ve oyunun liderlik tablolarında yükselebilir ya da arkadaşlarınızı yenip, yüksek puan alabilirsiniz. Mobil Oyun Haber olarak, oyunda kazanmanıza yardım ederek, oyunu daha eğlenceli hale getirmenize yardımcı olabiliriz.

Critical Ops oyununu BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Günlük Görevleri Tamamlayın ve Hedefe Odaklanın

Oyun menüsünün sağ tarafı size tamamlayabileceğiniz görevlerin bir listesini gösterecek ve bir oyun oynamadan önce onlara göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bunlar, oyunu her zamanki gibi oynayarak tamamlanabilecek görevlerdir, ancak bunlara özel olarak odaklanırsanız, daha hızlı tamamlayabilirsiniz. Çoğu zaman, bu görevler sizden belirli sayıda kafadan vurmanızı veya belirli sayıda düşman öldürmenizi isteyebilir. Bir görevi tamamlamak sizi makul miktarda kredi ile ödüllendirecektir.

Nişan Almadan Önce Ateş Edin

Sezgiye aykırı bir şey gibi gelebilir ve bunu yapmakta isteksiz olabilirsiniz. Ama aslında nişan almadan önce ateş etmek daha iyidir. Bir düşman görürseniz, ateş düğmesine dokunun ve uygun şekilde nişan alabilmek için uygun şekilde sürükleyin. Mümkün olduğu kadar çabuk hedefinize ulaştığınızdan emin olun. Bu oyunda işi kolaylaştıracaktır. İçgüdüsel olarak, çoğu oyuncu atıştan önce nişan alabilir, ancak bu genellikle bir savaşta erken ölmek için bir kısayoldur. Fakat pek çok kuralın istisnaları vardır ve bunlardan biri de yukarıdaki “nişan almadan önce ateş et” kuralını kapsar. Bir saldırı tüfeği veya başka bir otomatik silah kullanıyorsanız, her zamanki işinizi yapabilir ve ateş etmeden önce nişan alabilirsiniz. Ancak ateş düğmesini basılı tutarsanız, ateş etmeye devam edersiniz. Bunu yaparken bir tabanca veya av tüfeği kullanmak, ilk atışınızın genellikle işareti kaçırmasına neden olur, ancak ateşi tutabilir ve bir dahaki sefere daha iyi bir atış yapmayı deneyebilirsiniz.

Critical Ops oyununu BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Haritaları Ezberleyin

Mümkün olduğunca hızlı ve doğru olmak önemlidir, ancak tartışmasız en önemlisi haritalara aşina olmaktır. Bu bir gecede veya birkaç oyun boyunca gerçekleşmeyecektir. Ancak bu haritalarda ilerledikçe, düzenlerini öğreneceksiniz ve aralarında gezinmek doğal bir aksiyon haline gelecektir. Yerleşime çok dikkat edin ve her haritanın nüanslarını öğrenin. Bu, düşmanların size gizlice saldırabilecekleri yerleri ezberlemek, geniş açık alanları ezberlemek anlamına gelir. Ayrıca, düşman saldırılarına karşı savunmasız bırakılmadan silahınızı nerede hazırlayabileceğinizi de ezberlemelisiniz.

Silahlarınızı Tanıyın

İlk olarak oyun tarzınıza en uygun silahı seçin, aynı zamanda bu güçlü ve zayıf yönlerin de farkında olun. Başlangıç ​​olarak, hemen hemen çok yönlü tabancalarınız var. Bunlar, kısa ve uzun menzilde iyi performans gösteren, ancak her iki alanda da mükemmel olmayan “klasik” silahlarınızdır. Makul miktarda hasar verirler, ancak çok fazla hasar vermezler ve bu tartışmalı zayıflığı en doğru şekilde ve çok az geri tepmeye sahip olarak telafi ederler. Hafif Makineli Tüfekler, yüksek ateş oranlarına sahip orta menzilli silahlardır ve ortalama bir mesafeden çok sayıda düşmanı ortadan kaldırmayı seviyorsanız iyidir. Bu silahları fazla ateş etmeyin, aksi takdirde etrafta uçuşan mermilerle çılgınca ateşleyecektir. Saldırı Tüfekleri, yüksek atış hızları nedeniyle Hafif Makineli Tüfeklere benzer, ancak daha büyüktür. Ayrıca, düşmanları uzaktan vurmada Submachine Guns’tan daha iyidirler. Daha çok yakın temas seven bir oyuncuysanız, kısa menzilli av tüfeğiyle ilerlemek isteyebilirsiniz. Bir düşmana yeterince yakınsanız, çoğu zaman onları tek seferde alırsınız. Ancak buradaki dezavantaj, av tüfeğinden tam olarak yararlanmak için bir haritaya tam olarak hakim olmanız gerektiğidir. Son olarak, Keskin Nişancı Tüfeği, doğruluk ve güç açısından birinci sınıftır ve uzun menzilli saldırılar için en iyi şekilde kullanılabilir.