Disney Sorcerer’s Arena BlueStacks ile Nasıl Oynanır?

Disney Sorcerer’s Arena’ya yeni başlıyorsanız, oyunda neye öncelik vereceğinizi bilmek önemlidir. Oyunda size avantaj sağlayacak adımların başında Disney Sorcerer’s Arena BlueStacks ile PC’nizde büyük ekranda, klavye ve mouse ile keymapping, multi-instance gibi özelliklerle oynamak gelecektir. Mobil Oyun Haber olarak Disney Sorcerer’s Arena’yı BlueStacks’e nasıl yükleyebileceğinizi sizin için yazdık.

1) BlueStacks’i PC’nize İndirin ve Yükleyin

Öncelikle BlueStacks’i PC’nize indirin ve kurun. Antivirüsünüzün kapalı olmasına, sanallaştırma ve Hyper V’nin açık olmasına özen gösterin. BlueStacks’i kurduktan sonra Ayarlar menüsü altından Ram ve Cpu artırın ki hızlı bir performans elde edin.

2) Play Store’a erişmek için Google girişi yapın

Bu adımı Play Store’da oturum açmak gibi düşünebilirsiniz. Play Store’da yer alan herhangi bir oyun ya da uygulamayı indirebilmek için Google girişi yapmanız şart. 

3) Sağ üst köşeye Disney Sorcerer’s Arena yazarak arayın

Giriş yaptıktan sonra Google Play Store arama kutucuğuna Disney Sorcerer’s Arena yazın. Ya da masaüstündeki Play Store simgesine de tıklayabilirsiniz. Bu işlem sonrası Disney Sorcerer’s Arena’i arama sonuçları arasında görmeniz gerekir.

4) Disney Sorcerer’s Arena uygulamasını arama sonuçlarından indirmek için tıklayın

Bu adımda, oyunu indir düğmesine tıklamanız ve oyunun indirilmeye başlaması gerekir. Bu adım ile Disney Sorcerer’s Arena’i BlueStacks’e kurmuş olursunuz.

5) Oynatmaya başlatmak için ekrandaki Disney Sorcerer’s Arena ikonuna tıklayın

Son adım olarak Disney Sorcerer’s Arena, masaüstünüze gelecektir. İkona tıklayarak oyunu açabilirsiniz.

Disney Sorcerer’s Arena – BlueStacks Oyun Kontrolleri

Disney Sorcerer’s Arena’yı bilgisayarınızın büyük ekranından oynayarak, oyun deneyimini çok daha heyecan verici bir hale getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken oldukça basit adımlar bulunuyor. Tüm PC’lerde çalışan BlueStacks Android emülatörünü, eğer bilgisayarınızda yüklü değilse öncelikle indirmeniz gerekiyor. Bunun için BlueStacks web sitesinden uygulamayı çok kısa birkaç adımda indirerek kurabilirsiniz. BlueStacks App Player, setup’ı tamamladıktan sonra size mobil cihazlarınızda olduğu gibi Google Play Store ekranını sunar. Siz de buradan Disney Sorcerer’s Arena oyununu bularak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Disney Sorcerer’s Arena’yı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.