Yeni Başlayanlar İçin Disney Sorcerer’s Arena İpuçları

Disney Sorcerer's Arena

Glu tarafından piyasaya sürülen Disney Sorcerer’s Arena, gerçek zamanlı bir RPG oyunu. Disney ve Pixar efsaneleri ile oyun keyfi yaşamak isteyenler için mükemmel bir seçim olan Disney Sorcerer’s Arena’da sevdiğiniz pek çok Disney karakterini bulabilirsiniz. Disney’s Sorcerer’s Arena, katılabileceğiniz çeşitli savaş modları sayesinde oldukça heyecanlı bir oyun. 

Oyunu oynamaya başlamadan önce strateji ipuçlarına ihtiyacınız varsa, sizin için hazırladığımız bu rehbere göz atabilirsiniz. 

Karakterlerinizi Akıllıca Büyütün

Oyuna başlayınca size üç karakter verilecek, bunlar genellikle Mickey, Ariel veya Sulley oluyor. Onları başlangıçtan itibaren kullanabilir ve seviyelerini arttırabilirsiniz. Hangi karakterinizi büyüteceğiniz konusunda strateji geliştirmelisiniz. Örneğin Ariel oyundaki en iyi şifacılardan biridir, bu sebeple onu büyütmek akıllıca bir seçim. Aladdin, saldırgan bir karakter olarak oldukça kullanışlıdır, bu yüzden ona da öncelik verebilirsiniz. 

AutoWin Modunu Kullanın

Eğer bir görevi üç yıldızla tamamlarsanız oyun size otomatik kazanma modu yani AutoWin modunu sunar. Ödüller kazanmak için bu modu kullanabilirsiniz. Belirli bir seviyeden sonra kampanya görevlerini tamamlamaya gitmeyin. Karakter jetonlarını, karakteri yükseltmek için gerekli öğeleri ve ekipman seviyelerini almak için AutoWin modunu kullanın.

Günlük Görevleri ve Devam Eden Etkinlikleri Tamamlayın

Pek çok oyunda olduğu gibi Disney Sorcerer’s Arena’da da günlük görevleri tamamlamak çok önemlidir. Günlük görevleri ve etkinlikleri tamamlayarak, en iyi karakterlere sahip olma şansı yakalarsınız. 

Aktif Bir Kulübe Katılın

Kendinizi aktif bir lonca ile uyumlu hale getirmenin büyük faydaları olabilir. Bu sayede diğer kulüp üyeleri size zaman zaman destek sağlayacaktır. Club Dungeon görevlerini tamamlamak ve bir sonraki savaşta doğru kapıyı seçmek, kulüp üyelerinin o zindandaki ilerlemelerine yardımcı olur. 

Oyunu Bilgisayarınızdan BlueStacks İle Oynayın

Disney Sorcerer’s Arena oynarken çok daha hızlı ve çevik olmak istiyorsanız oyunu bilgisayar ekranınızdan BlueStacks Android Emülatörü ile oynayabilirsiniz. BlueStacks pek çok özelliği sayesinde size oyunda avantaj sağlar. Bu sayede oyunu mouse ve klavye yardımıyla oynayabilir, hatta mouse ve klavye tuşlarınızla istediğiniz komutları eşleştirebilirsiniz. Ayrıca BlueStacks’in çoklu oturum özelliğini kullanarak oyunu birden fazla sekmede oynama keyfini de yaşayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken görüntü kalitesinden asla ödün vermezsiniz. 

Yeni Başladıysanız Macera Kampanyasına Odaklanın

Disney Sorcerer’s Arena oyununun başında, yalnızca macera kampanyası oynamaya ve ana karakter jetonunuzu toplamaya odaklanın. Tamamladığınız görev sayısı ne kadar artarsa, otomatik kazanma modu için daha fazla seçenek karşınıza çıkacak. Bunlar, belirli ödüllere yardımcı olur. Bu yüzden ilk seviyelerde macera kampanyası ile ilerleyebilirsiniz. 

Mücevher ve Paralarınızı Saklayın

Mücevherlerinizi ve paralarınızı zaman çizelgesini tazelemek için harcamak akıllıca bir seçenek. Bu yüzden onları bu adım için bekletebilirsiniz. Çünkü bazen bir etkinliği eksik bırakmak ve büyük ödülü kaçırmak sizin için talihsiz olabilir.