Dream League Soccer ’20 Başlangıç Rehberi

Dream League Soccer 2020, First Touch’ın en güncel mobil futbol oyunudur. Oyunun Android ve iOS sürümleri bulunmaktadır. Dünyanın her yerinden binlerce gerçek, lisanslı futbolcu bu oyunun yetenek havuzunda mevcuttur. Ayrıca, büyük olasılıkla erken dönemde oynayacağınız Kariyer / kampanya modunun yanı sıra, kesinlikle kontrol edebileceğiniz özel canlı etkinlikler ve çok oyunculu seçenekler de vardır. BlueStacks’in tuş eşleme yani key mapping özelliği ile oyuna dilediğiniz gibi yön vermeniz mümkün. Bu avantajı kendi lehinize çevirmek ellerinizde! Dream League Soccer’ın bu yeni sürümü, özellikle önceki sürümlerini ilk kez oynamamış bir oyuncuysanız, nispeten dik yani zorlu bir öğrenme eğrisi gerektirir. Büyük futbolculardan oluşan gerçek bir Rüya Takım sahibi olmak hayal değil. Sizin için hazırladığımız rehbere göz atın.

Dream League Soccer 2020’ye Başlarken

Dream League Soccer’ın önceki sürümlerini oynadıysanız, oyun hakkında bir fikriniz olmalıdır. Doğal olarak, Akademi Bölümünde, vasat, sıradan oyuncularla dolu bir kulüp ile başlayacaksınız ancak endişelenmenize gerek yok çünkü kısa sürede dilediğiniz seviyeye geleceksiniz. Takım adınızı ve menajerinizin adını girdikten sonra, kaptanınızı seçmeniz istenecektir. Kaptan seçiminiz büyük ölçüde oyun tarzınızı belirleyecektir. Hızlı tempolu, yüksek skor potansiyeli olan bir takıma sahip olmak istiyorsanız, bir forvet seçmeniz gerekir. En iyi hücumun iyi bir savunma olduğuna inanıyorsanız, iyi bir stoper veya başka bir savunma oyuncusu ile başlayabilirsiniz. Öte yandan, iyi bir hücum ve savunma karışımı tercih ediyorsanız, orta saha oyuncusu ile ilerleyebilirsiniz. Kaptanınıza karar verdikten sonra, eğitim maçından önce oyunun temel kontrolleri gösterilecektir. Hem hücum hem de savunmada, oyuncularınızı hareket ettirirken ekranın sağ alt tarafındaki üç düğmeyi kullanacaksınız. BlueStacks ile bu kontrolleri dilediğiniz gibi ayarlamanız mümkün.

BlueStacks ile Kazanmak İçin

BlueStacks size Dream League Soccer20’de pek çok avantaj ve kolaylık sağlayacaktır. Bu sayede rahatlıkla oyunun kazananı olabilirsiniz. Key mapping, Multi-Instance, Makro Kaydedici bu özelliklerin başında gelir. BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.