eFootball PES 2020’de Yeteneklerinizi Geliştirme İpuçları

pes 2020

Konami’nin geliştirdiği eFootball PES 2020 şüphesiz ki dünyanın en popüler oyunlarından birisi. Oyunun mobil versiyonu dünya çapında milyonlarca kişi tarafından oynanıyor. Gelmiş geçmiş en sürükleyici futbol simülasyon deneyimini sağlama amacıyla geliştirilmiş olan eFootball PES 2020, gerçek zamanlı ve gerçek kişilere karşı oynanan bir oyun. Bu sayede dünyanın dört bir yanından oyuncular birbirleriyle mücadele etme şansı yakalıyor. 

Konsol oyunları arasında en başarılılardan biri olan PES, bu deneyimi cep telefonuna taşımak amacıyla eFootball PES 2020’yi iOS ve Android cihazlarda sunmuş. Ayrıca gerçek zamanlı online maçlar sayesinde çok iyi bir espor deneyimi yaşatıyor. 

eFootball PES 2020 mobil versiyonunda başarılı olmak için ihtiyaç duyabileceğiniz bazı ipuçlarını bu rehberde derledik. Siz de oyuna yeni başladıysanız rehberi inceleyerek maçların galibi olabilirsiniz. 

Gerçekçi Olmayan Paslardan Kaçının

Gerçekçi olmayan senaryolardan kaçınmak faydalı olabilir. Örneğin pas verdiğiniz kişi başka tarafa bakıyorsa bu paslarsan kaçınmalısınız. Bu yüzden her pası dikkatlice hesaplayın.

Defans Konumunuzu Geliştirin

Defansın en iyi yolu sabırlı olmaktır. Oyunda kayarak değil, ayakta mücadele etmeye özen gösterin. eFootball PES 2020’de defans konumları daha önceki versiyonlara göre çok daha önemli ve geliştirilmiş durumda. Bir dizi yeni animasyon sayesinde önemli blokları ve kafa mesafelerini atmada çok daha etkili olacaksınız. Bu yüzden defans oyuncularınızı doğru yerleştirirseniz pek çok golü önleyebilirsiniz. 

Süper İptal Özelliğini Kullanın

eFootball PES 2020’nin en önemli özelliklerinden birisi Süper İptal. Oyuncunuzun yapmakta olduğu bir hareketi bu özellik ile anında iptal edebilirsiniz. Sonuç olarak Süper İptal, takımınız üzerinde daha fazla kontrol sağlar ve bir maçın sonucunu büyük ölçüde etkileyebilecek anlık kararlar almanıza izin verir.

Gelişmiş Talimatlardan Faydalanın

Gelişmiş Talimatlar ile takımınıza belirli taktikleri atayabilirsiniz. Bunları Oyun Planı ekranından ayarlayabilirsiniz. Gelişmiş Talimatlar sekmesini özellikle aşina olmadığınız bir takımınız varsa kullanmanız faydalı olacaktır.

eFootball PES 2020’yi BlueStacks İle PC’de Oynayın

Mobil versiyonu oldukça gelişmiş olan PES 2020, konsol oyununda sunduğu gelişmiş grafik özelliklerini mobil oyuna da yansıtmış. Bu açıdan oldukça gerçekçi bir simülasyon sunuyor. Siz de bu mobil deneyimi büyük ekranda yaşamak istiyorsanız oyunu BlueStacks ile bilgisayar ekranınızdan açmanız mümkün. Bunun için yapmanız gereken tek şey PC’nize BlueStacks Android Emülatörü indirmek ve BlueStacks ana ekranında yer alan Google Play Store’dan eFootball PES 2020’yi indirmek. Böylece oyunu bilgisayar ekranınızdan klavye ve mouse ile oynayabilir, aynı zamanda rakiplere karşı avantajlı konuma geçebilirsiniz. BlueStacks ile ayrıca dilediğiniz klavye ve fare tuşlarına dilediğiniz komutu atayabilirsiniz. Bu sayede alıştığınız tuş takımı deneyimiyle çok daha hızlı ve çevik bir oyun keyfi yaşayabilirsiniz.