Evolution 2: Battle for Utopia Rehberi

Evolution 2: Battle for Utopia, Evolution: Heroes of Utopia’nın devamı niteliğindedir. İlk oyunun hayranları, devam serisinde en sevdikleri kahramanları ve kötüleri görmekten kesinlikle keyif alacak olsa da, Evolution 2: Battle for Utopia, Utopia evreninde yeni olan oyunculara sunacağı çok şey var. Tek başınıza veya arkadaşlarınızla zaman geçirebileceğiniz benzersiz ve bağımlılık yaratan bir aksiyon nişancı oyunu arıyorsanız, Evolution 2: Battle for Utopia’yı mutlaka deneyin. Evolution 2: Battle for Utopia, siz oyuna adım atarken sizi aksiyonun içine sokuyor. Kahramanınızı daha güçlü hale getirmek için zaman harcayabileceğiniz çok sayıda görevin yanı sıra araştırma için zaman bulacaksınız. Oyuna tamamen yeni başlayan ve deneyimsiz bir oyuncu için bile, oyun kısa sürede kolayca öğrenilebilir. Atış ve nişan alma pratik olarak otomatiktir ve hedefleri değiştirmek için sağ dokunma ve basılı tutma ile birleştirilmiş hareket için sol sanal d-pad, akla gelebilecek en kolay kontrol şemasını sağlar. Mobil Oyun Haber olarak Evolution’a başlamanıza yardımcı olacak bazı yararlı ipuçları ve stratejileri paylaşırken okumaya devam edin.

Evolution 2: Battle for Utopia’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Ana Hedeflere Öncelik Verin

Ana görevler, merkezden eriştiğiniz haritada bir ünlem işaretiyle belirtilir. Oyunda ilerlemek için başarmanız gereken hedefler, tamamen bir dizi savaşa girmeye dayalı değildir. Doğru yolda olduğunuzdan emin olmak için, ekranınızın sol üst tarafındaki ünlem işaretine tıklayarak mevcut hedefi sürekli kontrol ettiğinizden emin olun. Eğitimden sonra teklif verirken çok özgür olsanız da, hedeflerin tamamlanmasına bağlı kalmanın ve daha fazla özelliğin kilidini açmanın çok daha iyi bir seçenek olacağını unutmayın.

Girdiğiniz her savaştan deneyim puanları, değerli kaynaklar ve bilimsel ilerleme kazanırken, ana görevler bilimsel ilerleme için daha fazla puan sağlar. Bilimsel ilerlemeyle ilgili ulaştığınız her yeni seviye, araştırma ve üretim için yeni silahlar, zırhlar ve benzeri diğer özelliklerin kilidini açtığından, oyundaki ilerlemenin ana belirleyicilerinden biridir.

Karşılaştığınız Her Düşmanı Tanıyın

Evolution 2: Battle for Utopia’da çok çeşitli düşmanlarla karşılaşacaksınız ve bu, oyunu estetik açıdan daha çekici hale getirirken, bu düşmanlardan bazılarının benzersiz özelliklere, yeteneklere ve davranışa sahip olması, her savaşı daha da heyecanlı hale getirecektir. Kendi kendini infilak etme gibi bazı düşman yetenekleri, özellikle büyük sayılarda başa çıkmak için tehlikeli bir meydan okuma olabilir. Biraz strateji, zamanlama ve hızlı uygulama ile bu yetenekleri kendi yararınıza kullanabilirsiniz.

Evolution 2: Battle for Utopia’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Helikopter Yükseltmelerinde Kaynak Kullanımına Öncelik Verin

Utopia dünyasına girdiğinizde ve oyununuzun ilerlemesini takiben daha fazla özelliğin kilidini açtıkça, çok sayıda yükseltme ve iyileştirme karşınıza çıkacak ve oyunun hangi yönde ilerlemesini istediğinize karar vermeye çalışırken kendinizi biraz karışıklık içinde bulacaksınız. İşte bu noktada helikoptere öncelik verin. Helikopteriniz, savaşlara katılabilmek ve ana hedefleri ilerletebilmek için harita üzerinde daha uzağa ulaşmanın anahtarı olduğundan, öncelikle onu yükseltmek ve erişimini genişletmek için gereken kaynakları tahsis etmeyi düşünmelisiniz. Helikopterinizi yükseltmek herhangi bir özel kaynak gerektirmez, ancak daha sonra ihtiyaç duyduğunuz tipik kaynakları çoğunlukla diğer her şey için tüketir. Birkaç yükseltmeden sonra bir noktada, tekrar yükseltmeye devam etmek için helikopterinizi geliştirmeniz gerekecektir.

Evolution 2: Battle for Utopia’yı BlueStacks ile PC’nize indirin!