Evolution 2 Oyununda Uzmanlaşın

evolution 2

Evolution 2’de atmanız gereken bir takım temel adımlar ve oyun stratejisi vardır. Bunların başında oyun oynanış biçiminiz gelir. BlueStacks’in size sağlayacağı büyük ekranda, klavye ve mouse ile oynanış deneyimi de sizi rakiplerinize karşı öne geçirecektir. BlueStacks’in sağladığı tüm bu avantajlar sayesinde mobil rakiplerinize göre bir kaç adım önde başlayacaksınız. Bu gücü sonuna kadar kullanın ve avantajların keyfini çıkarın. Evolution 2 oyununda kazanan olmak için ise yapmanız gerekenleri sizin için sıraladık:

Önce size en yakın düşmanları vurun: 

Size en yakın düşmanlar en büyük tehditlerdir. Önce en yakın olanları indirin ve gerektiğinde av tüfeği gibi daha iyi performans gösteren bir silahla değiştirin. Üstelik Evolution 2’yi BlueStacks ile oynayarak Akıllı Kontrolleri aktifleştirebilir ve dilediğiniz tuşu dilediğiniz kontrol için atayabilir/düzenleyebilirsiniz. Bu sayede oldukça kolay bir şekilde oyununuza yön verebilirsiniz. 

Ateş gücünüzü boss veya daha sert düşmanlar için saklayın: 

El bombaları ve roketatarlar, sert düşmanlara karşı kullanılmak üzere saklanır, çünkü daha zayıf düşmanların çoğu temel silahlarınızla etkisiz hale getirilebilir. Aynı şey keskin nişancı atışlarınız için de geçerlidir – bunları bombacılar veya diğer keskin nişancılar gibi hızla etkisizleştirilmesi gereken düşmanlara karşı kullanın. 

Silahları yükseltin ve zırhınızı unutmayın:

Oynarken toplayacağınız çelik ve diğer kaynakları kullanarak silahları ve zırhları yükseltebilirsiniz. Ayrıca hangi silahları diğerlerinden daha sık kullanmanız gerektiğini de çabucak öğreneceksiniz. Önce bunları yükseltin ve zırhınızı unutmayın. Bu, tüfeğinizde kurşun kalmadığında sizi hayatta tutacaktır. 

Her zaman işçiliğe ve araştırmaya devam edin:

Savaşacağınız çeşitli seviyelerde ihtiyaç duyacağınız sağlık kitleri, el bombaları ve diğer çeşitli ekipmanı üretebilirsiniz. Her zaman savaşlar arasında bir şeyler hazırlayarak istikrarlı bir tedarik edin. Aynı şey araştırma için de geçerlidir – ihtiyaç duyduğunuzda her zaman ihtiyacınız olanı aldığınızdan emin olmak için her zaman arka planda bir şeyler araştırın. Üstelik BlueStacks’in size sunduğu multi-instance yani çoklu oturum özelliği sayesinde aynı anda birden fazla kahramanla farklı oyunu oynayabilirsiniz. PC’nizin performansına göre 20 ayrı kahramanı geliştirdiğinizi hayal edin. 

Evolution 2’yi BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipleriniz karşısında kazanın!