Fetih: Altın Çağ’ı BlueStacks ile Oynarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

fetih

Fetih: Altın Çağ, şehrinizi yönettiğiniz, ordunuz için kahramanlar topladığınız gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Yağma, şehirleşme, fetih, savaş vb. pek çok unsuru bünyesinde barındırmaktadır. Fetih: Altın Çağ, herhangi bir para harcamadan kolayca oynayabileceğiniz bir oyundur. Hikaye, genel olarak Arap dünyasında geçiyor, kahramanlar Orta Doğu’dan ünlü savaş ağaları, orta doğu temalarının hakim estetiği ile oyuna bir çeşit çöl cazibesi veriliyor. Oyunda ilk göreviniz kahramanları geliştirmek ve daha yüksek şehir seviyelerine ulaşmaya yardımcı olan önemli yapılar inşa etmek olacak. Oyun, haritanın her tarafına yerleştirilmiş ve krallıklardan oluşan başkentleri fethetmek ve savunmak üzerine kurulu. BlueStacks size bu aşamada sağlayacağı klavye, mouse ve büyük ekran desteğiyle avantaj sunar.

Akıllıca oynayarak ve oyunun size göndereceği hediyeleri kullanarak birkaç gün içinde güçlü bir klana sahip olabilirsiniz. İşte bunun için atmanız gereken adımlar:

1. İlk Odağınız Maden ve Çiftlik İnşaatı Olmalı

2. Yeni Asker Almayın Seviye 6’ya Ulaşın

3. Şehrinizi Yükseltmek Önceliğiniz Olsun

4. İnşaat Arttırıcılarını Kullanmaktan Korkmayın

5. Her Sınıftan İki Güçlü Kahramanınız Olsun

6. Yağmalanabilecek İnşaatları Bulmak İçin Dünya Haritasını Kontrol Edin

7. Kahramanlarınızı Arttırmak için Tek Oyunculu Kampanya Oynayın

8. Dünya Haritasında Avcılık İsyancıları Size Yeni Kahramanlar Verecektir

9. Nihai Hedefiniz Güçlü Bir Loncaya Katılmak Olsun

BlueStacks ile Oynamak Size Ne Gibi Avantajlar Sağlar?

Mobil Android oyunlarını BlueStacks Android Emülatörü ile oynamanın pek çok avantajı bulunur. Bunların başında klavye ve mouse ile PC’nizin dev ekranında 4K kalitesindeki çözünürlükle oynamak gelir. Üstelik bu noktada mobil cihazınızın performansı da devreye girer. Mobil cihazınız ne kadar iyi olursa olsun, akıcı bir performans sağlamak için gerekli olan işlem gücüne sahip değildir. Ayrıca oyununuzu mobil cihazınızın ekranına hapsetmek zorunda değilsiniz. Büyük ekran ve yüksek çözünürlükle görebileceklerinizin size sağlayabileceği avantajları unutmayın.

Çoklu Oluşum ile Aynı Anda Birden Çok Ordu Kurun

BlueStacks’in Çoklu Hesap özelliği ile PC’nizin performansına bağlı olarak aynı anda dilediğiniz kadar hesapla oynayın. Bir oyun içerisinde aynı anda dilediğiniz kadar kahraman, ordu geliştirin ya da dilediğiniz gibi savaşın. Makro tuşlar atayarak görevleri otomatik tamamlayın. BlueStacks ile Fetih Altın Çağ oynarken de dilediğiniz kadar oturum oluşturun. Bu oturumların her biriyle farklı karakterler alın ve her birini aynı anda geliştirin. 

Fetih Altın Çağ’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.