FIFA Mobile Temel Stratejiler

FIFA

EA tarafından ile olarak 2016 yılında piyasaya sürülen FIFA Mobl’in iOS ve Android sürümleri mevcuttur ve oyun içi satın alımlar için pek çok fırsatla birlikte ücretsiz olarak her iki store’dan da indirilebilir. FIFA Mobile oynayan binlerce oyuncu kitlesiyle büyük başarı elde etmiş bir oyundur. Oyundaki becerileri artırmanın en iyi yolu da oynamaya devam etmektir. Ancak, ileri oyun oynama becerileri sizi yalnızca bir yere kadar götürecektir. Takımınızı güncel ve formda tutmak ve kazanma olasılığınızı artırmak için bir dizi ipucu ve püf noktayı bir araya getirdik. 

FIFA Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayın!

Takım

Takımınızı doğru şekilde kurmak, maçları kazanmaya başlamanın ilk anahtarıdır. İlk 11, kadronuzun çekirdeğini oluşturur ve oyuncular işin çoğunu sahada yapacakları için onlara konsantre olmalıdır. Oluşumları göz önünde bulundurarak oyuncuları dikkatlice seçin. Kilit pozisyonları uygun şekilde doldurabilecek ve başarıya doğru birlikte çalışabilecek farklı güçlü yönlere sahip oyuncular seçmeye çalışın. Forvetleri, savunmayla birlikte takımınızın en önemli üyeleri olarak görebilirsiniz.

Oluşum

Başarılı oyuncular, oyuncularına uyacak şekilde optimize edilmiş bir veya iki güvenilir dizilişe sahiptir. Oyuna başladığınızda, birlikte çalışabileceğiniz oyuncuların sayısı ve kalitesi nedeniyle dizilişler kısıtlayıcı olabilir. FIFA Mobil’de, daha kaliteli oyunculara yatırım yaptıkça, oluşumlarla çalışmak daha kolay hale gelir ve yetenekli oyun için bir fırsat sağlar. Daha iyi oyunculara yatırım yaparken, sadece GEN’inizi yükseltmeye çalışmak yerine, oyuncunun bireysel istatistiklerine de odaklanmayı unutmayın! Saldırı veya savunma gibi belirli özellikler, bağlam içinde yararlı olabilir ve mükemmel bir ekibe katkıda bulunabilir.

FIFA Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayın!

Market

FIFA Mobil’de yeni kart almak için oyun içi mağazada gerçek para harcayabilir veya oyuncuların oyun parasıyla alınıp satılabileceği pazara gidebilirsiniz. İlk olarak, oyuncular, oyuncu özelliklerini ve maliyetleri araştırmak için piyasanın arama işlevini nasıl kullanacaklarını öğrenmelidir. Pazarı anlamakta yetkin olmak, kadronuzu kurmanıza ve güçlendirmenize yardımcı olacaktır. Arama ile, bütçenizi aşmadan ekibiniz için en iyi becerilere sahip oyuncuları bulabilirsiniz. Oyuncular ayrıca market üzerinden para kazanabilirler. FIFA kendi mini ekonomisini size sunacaktır ve piyasanın işleyişini bilmek size ek bir jeton geliri sağlayabilir. Markette kupalar, armalar, jetonlar ve etkinlik öğeleri için kategoriler vardır. Oyuncular bu eşyalardan birkaçına sahipse, onları makul bir kar karşılığında takas edebilir.

Etkinlikler

İlk olarak, oyuncuların katılmayı seçtikleri etkinlikler konusunda seçici olmaları gerekir. Etkinlikler diğer kazançlar için kullanılabilecek dayanıklılığı kullanır. Etkinlikler, ne kadar dayanıklılık kullanacağına ve olası ödüllere göre seçilmelidir. Daha az dayanıklılık kullanan etkinlikleri veya en yüksek ödemeleri sunan etkinlikleri seçmeye çalışın.

FIFA Mobile’ı BlueStacks ile PC’nize indirin, klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayın!

Sezonlar

8. seviyede oyuncular sezona başlamayı seçebilirler. Daha yetenekli rakiplere karşı daha rekabetçi oyunlarla birlikte katılacağınız bu sezon kolay olmayacaktır. Bununla birlikte, bir sezon oynamak, daha fazla oyuncuya yatırım yapmak için para kazanmanın en hızlı yoludur ve artan zorluk, oyuncuları becerilerini geliştirmeye teşvik edecektir.

Mobil FIFA’nın başarısı, burada kalması ve oyuncuların formatta yıllarca güncelleme ve iyileştirmeler beklemesi anlamına geliyor. Bu ipuçları, oyuncuların hile yapmak veya gerçek para harcamak zorunda kalmadan madeni para koleksiyonlarını büyütmeye devam ederken oyunlarının ustası olmalarına yardımcı olacaktır.