FIFA Mobile’ı BlueStacks ile Oynayın

FIFA Mobile, oyun içerisinde pek çok farklı modun olduğu bir futbol oyunudur. Pek çok canlı etkinliğin de olduğu oyunda, farklı senaryolarda benzersiz çeşitlilik bulunmakta. Sizin ve rakibinizin sırasıyla gol atmaya çalıştığı mod belki de oyunda en çok tercih edilen modların başında gelir. Ayrıca oyun içerisinde kazandığınız pek çok şeyi takas etmeniz de mümkündür. BlueStacks’in futbol oyunları için özel geliştirilen Akıllı Kontrolleriyle FIFA Futbol’u dilediğiniz gibi oynayabilir ve kazanan siz olursunuz. Sizin için topladığımız bu hızlı ipuçları ve stratejiler en iyi takımı oluşturmanıza, en iyi oyuncular için teklif vermenize, kontrolleri ezberlemenize ve oyuncuları nasıl alacağınızı öğrenmenize yardımcı olacaktır:

Oyunda Dikkat Etmeniz Gereken En Önemli Konular Neler?

  • Daha İyi Bir Ekip Nasıl Kurulur?
  • Teklif Vermeden Önce Bilmeniz Gerekenler
  • AI Oyuncularınız Üzerinde Daha Mı İyi Kontrol Sağlar?
  • Oyuncu Kartları Nasıl Alınır?
  • Saldırı Modu İpuçları Nelerdir?
  • Daha İyi Bir Ekip Nasıl Kurulur?

Tüm bu konular FIFA Mobil’de kazanmanızı sağlayacak önemli noktalardır. 

Oyuncuları Değiştirerek En İyiyi Seçin

Her kartın sol üst köşesinde gösterilen sayı, toplam puanını gösterir. Mevcut oyuncunuzdan daha iyi genel istatistiklere sahip olanı seçin. Artık yeni oyuncu kartını boş takas yuvasına sürüklediğinizde, oyuncu özelliklerinin bazılarının yeşile döndüğünü fark edeceksiniz, bu da yeni oyuncunun özelliklerinin mevcut özelliklerinizden daha iyi olduğunu göstermektedir.

BlueStacks’in Multi- Instance Özelliği ile Aynı Anda Pek Çok Oyun Oynayın

Multi-Instance yani Çoklu Oturum/Hesap özelliği size aynı anda birden çok BlueStacks oturumu sunar. Siz de FIFA Futbol oynarken aynı anda pek çok takımla oynayabilirsiniz. PC’nizin performansına göre bu oturumların sayısını artırabilirsiniz. Pek çok takımı ve futbolcuyu aynı anda geliştirebilir, makro tuş yardımıyla görev atayabilir ve kendi kendilerine gelişmelerini sağlayabilirsiniz.

Tuş Eşleme ile Dilediğiniz Tuşları Atayın

BlueStacks App Player’ın Tuş Eşleme özelliği ile dilediğiniz tuşu dilediğiniz hareketle eşlemeniz mümkündür. Key Mapping’in size sağlayacağı bu özgürlük sayesinde dilediğiniz kontrollerle oynayın. Rakiplerinize göre avantajlı konuma geçin. 

FIFA Mobile’ı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.