Garena Free Fire’da En Fazla Kill Nasıl Alınır?

Garena Free Fire, iOS ve Android için popüler bir battle royale oyunudur. Ayrıca Garena Free Fire 2019 ve 2020 yıllarında en fazla indirme rakamlarına ulaşan oyundur. Bugün maçları kazanmak için uygulayabileceğiniz birkaç ipucu ve püf noktayı irdeleyeceğiz. Garena Free Fire’da En Fazla Kill Nasıl Alınır? yazımızı siz Mobil Oyun Haber okuyucuları için hazırladık. 

Garena Free Fire’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Sinsi saldırı

Bazen saldırılarınızda sinsi olmanız gerekir. Örneğin, bir eve girerken ayak sesleri duyuyorsanız, içeride kamp yapan bir ekip olabilir. Medkit düğmesine basın ve sessizce eve doğru hareket etmeye başlayın. İçeride bir ekip varsa, onlar size ateş etmeden önce onları şaşırtabilirsiniz. Becerilerinize güveniyorsanız, onlar hazırlanmadan önce nişan alın veya tüm bunların aksine kaçın.

Av tüfekli düşman mı? Çömelin!

Av tüfeğinin kullanımı ve kontrolü son derece zordur. Bununla birlikte, bir oyuncu bunu nasıl kullanacağını öğrenirse, kafa hedeflemeden yakın dövüşte kolayca tek atışlık öldürme yapabilir. Ancak Free Fire, kullanıcıların av tüfeği atışı altındayken çömelmelerine izin veriyor. Bu, onların menzilinde olsanız bile düşmanın atışı kaçırmasına neden olur. Daha sonra yeniden yüklemeye başlayacaklardır, işte sadece o zaman atışınızı yapın ve onları indirin.

Ayakta hareketsiz durmak öldürür

Bu, tüm birinci şahıs nişancı (FPS) oyunlarının en önemli kurallarından biridir. Bir silahlı çatışmada bile asla hareketsiz durmayın. Hızlı hareket ederken nişan alın. Oyuncuların çoğu, minimum hareket gösterdiği için öldürülüyorlar. Bu sebeple, vurmak da oldukça kolaylaşıyor.

Garena Free Fire’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!

Çapraz koşu yapın

Zig-zag koşarken vurulmak zordur bu sebeple mecbur kaldığınız durumlarda bu taktiği uygulayın. Aynı anda koşup ateş edemiyorsanız endişelenmeyin. Harekete odaklanmaya devam edin ve karşıdakinin atış için çıktığı noktayı arayın. O zaman atışını yapın.

Takım arkadaşınızı canlandırmak mı? O zaman kendinizi de iyileştirin

Free Fire hakkında çok sevdiğim bir şey, çoklu görev yapmanıza izin vermesidir. Aynı anda hem takım arkadaşınızın hem de kendi hayatınızı kurtarmanıza olanak tanır. Bu, battle royale türünde takım arkadaşınızı ve kendinizi aynı anda bir med-kit ile iyileştirmenize izin veren neredeyse tek oyundur.

Araçlar en iyi arkadaşlarınızdır

Oyunun başlarında bir araç mı buldunuz? Onu almak, hayatta kalmanızı sağlayacak en iyi seçenektir. Unutmayın, araç bisiklet gibi değil tamamen kapalı olmalıdır, çünkü diğer oyuncular siz ikincisindeyken kolayca nişan alabilir. Aracı alın ve güvenli bölgenin içinde ve daralma bölgesinin dışında hareket etmeye başlayın. Bir düşman görürseniz, arabayı onun üzerinden geçirebilirsiniz. Ya da takım arkadaşlarınız onları vurabilir.

Garena Free Fire’ı BlueStacks ile PC’nize indirin!