Gate of Chaos’ta BlueStacks ile Uzmanlaşın

gate of chaos

Gate of Chaos, fantastik MMORPG, benzer oyunlarda sevdiğimiz birçok sevilen unsuru içeriyor. Android platformuna geçişle birlikte, dünya çapında daha fazla oyuncu için daha erişilebilir hale geldi. MMORPG oynamak, nerede olursanız olun pek çok kişinin hayali olmuştur ve şimdi nihayet gerçek olmuştur.

Gates of Chaos BlueStacks Rehberi

MMORPG’lerin ilk aşamasında genellikle en çok zorlanılan şey oyunun başlangıcındaki karakter seçimidir. Hangi oyunu oynarsanız oynayın – ana karakterinizi seçmek her zaman bir karar gerektirir. Oyunlar başlangıçta birden fazla sınıf sunma eğiliminde olduğundan ve birkaç sınıfa ayrıldığından, oynamak istediğinizi seçmek son derece zor bir seçim olabilir. Seçimi kolaylaştırmak için, karakter sınıflarını ve oyun içinde gereken rolleri tanımak gerekir. BlueStacks size bu aşamada karakterleri tanıma fırsatı verir. Büyük ekranda, klavye ve mouse ile multi instance yani çoklu oturum özelliği ile aynı anda pek çok karakteri tanıyabilir ve kasabilirsiniz. 

Gates of Chaos’ta Karakter Sınıfları

  • Savaşçı
  • Şövalye
  • Sihirbaz
  • Gölge Dansçısı

Her bir sınıfın detayını ve ilişkili oldukları rolleri biraz araştırmayla öğrenebilir ve devam etmek istediğiniz sınıfı seçebilirsiniz. Seçtiğiniz sınıftan memnun değilseniz endişelenmeyin. Gates of Chaos, hesap başına birden fazla karakter oynamanıza izin verir, böylece seçtiğiniz ilk karakterin tek olmadığına karar verirseniz ikincil bir karakter oluşturabilirsiniz.

Gate of Chaos’da karakterinize hangi beceri ve istatistikleri yerleştireceğinizi seçmek oyundaki rolünüzü belirleyecektir. Otomatik savaşta bunu başarmak kolay olmayacak, bu yüzden manuel olarak ilerlemeniz gerekecektir. Ancak BlueStacks ve tuş eşleme özelliği ile bunu kolayca yapabilirsiniz. Dilediğiniz tuşu, dilediğiniz şekilde atayabilirsiniz. Bu sayede oyununuzu BlueStacks ile otomatikleştirebilirsiniz. 

Gates of Chaos’a BlueStacks Hesabınızla Yön Verin

Ek olarak, her seferinde bir karakteri oynamanın sizin için yeterli olmadığını düşünüyorsanız, korkmayın. BlueStacks’in Çoklu Örnek yani Multu Instance özelliği ile, aynı anda istediğiniz kadar karakterin seviyesini yükseltebilirsiniz. Liderlik tablosunda herkesin üstünde olduğunuzdan emin olmak için BlueStacks’ın farklı özelliklerini kullanarak bu oyunu oynama deneyiminizi geliştirin.

Gate of Chaos’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.