Gate of Chaos’u PC’nizde Oynayın

“Gate of Chaos” bir mobil oyundur ve size IMAX sinematik grafiklerle aynı düzeyde çok yönlü görsellerden oluşan geniş bir görsel ​​dünya sunar. Yepyeni hava muharebesini, çok çeşitli örnekleri ve yoğun sunucular arası klan savaşlarını deneyimleyin. Bu yenilikçi MMO mobil oyun deneyiminde diğerlerine katılın! Gate of Chaos’ta Vargundo diyarını gezin ve bu dünyanın ihtişamını keşfedin! Unreal Engine tarafından desteklenen muhteşem oyun içi karakterler ve ortam, bu fantastik dünyaya tam anlamıyla dalmayı garanti ediyor.

Göklerin İmparatoru Olun

Gökyüzünde daha önce hiç görülmemiş bir savaş yaşayın. Gate of Chaos, havadan yere ve havadan havaya savaş oyun modlarıyla, hayal gücünüzün sınırlarını ortadan kaldırır. Gerçekçi savaşları ile muhteşem bir sinematik oyun deneyimi ortaya koyar.

Dört Ana Sınıf, Sonsuz Yol

Çeşitli temel becerilere sahip özel yollara çıkın. Berserker, Mage, Shadowdancer ve Paladin olmak üzere seçilebilecek 4 temel sınıf vardır; her birinin kendine has özellikleri ve özel güçlü becerileri vardır. Oyunda beceri seti sürekli değişir, farklı gelişim yolları, her sınıfın savaş alanında kendi mirasına sahip olmasına izin veren derinlemesine gelişmeler oluşturur.

Multı-Instance Yani Çoklu Oturum

BlueStacks ile Gate of Chaos oynamak büyük ekranda mouse ve klavye oynamanın yanı sıra size Çoklu Oturum özelliği sunar. Bu sayede PC’nizin performansına bağlı olarak dilediğiniz kadar instance yani oturum oluşturabilir aynı anda pek çok karakter kasabilirsiniz.

gate of chaos

Savaşı Göklere Çıkarın

Kendi koleksiyonunuzu oluşturun ve diğer oyuncuları gölgede bırakın. Ejderhalardan makinelere binin ve gökyüzünde uçun! Bu fantezi dünyasının dağlarına ve engin okyanuslarına doğru panoramik serbest uçuşlar deneyimleyin.

Bir Olmak İçin Savaşın

Çok boyutlu sosyal sistemler ve gerçek zamanlı savaşlar, sizin ve arkadaşlarınızın gecikmeden ekip oluşturmanızı sağlar. Güçlü efendileri fethetmek için birleşin, arenadaki diğer Agathos’lara meydan okuyun veya onur ve zafer için Klan Savaşlarına katılın!

Gate of Chaos’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.