Growtopia Temel Oyun Stratejisi

Growtopia oynamaya mı başladınız? Oyunda başarılı olmak, neyi yapacağınızı ve nelerden kaçınacağınızı bilmek anlamına gelir. Mobil Oyun Haber olarak sizin için yapmanız ve yapmamanız gerekenleri sizin için listeledik.

Growtopia’yı BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Dünya Kilidi Edinin

Yeni bir dünya yaratın. Bunu, daha önce kimsenin girmediği yeni bir dünya adıyla yapabilirsiniz. Madencilik yapmak için yumruğu seçin ve ardından kırmak istediğiniz bloğa dokunun veya tıklayın. Dünyadaki her şeyi kazmak zorunda değilsiniz. Önemli olan, dünyada bulunan kaynakların tohumlarını almanızdır. Elinizden geldiğince çok kaya tohumu almak en iyisi olacaktır. Bir tarif bulun. Yeni bir şey yapmak için tohumlarınızı eklemeniz veya karıştırmanız gerekir. Bunun nedeni, bir dünya kilidi veya alabileceğiniz herhangi bir kilidi kazanmanız gerektiğidir. Dünya kilidi ise alabileceğiniz en iyisidir. Ürünlerinizi toplu olarak üretin. Bunlardan çok fazlasına ihtiyacınız olacak. Seri üretim yapmak için, aldığınız tarifi takip edin ve ağaçları hasat edin. Ardından, tohumlarını almak için öğenizi kırın ve tekrar dikin! Aldığınız tohum sayısı azalıyorsa, madencilik yapmadan eklemeye devam edebilir veya farklı bir tarif seçebilirsiniz. Fiyatı kontrol edin. Satmadan önce her zaman fiyatı bilmelisiniz, aksi takdirde insanlar sizi daha ucuza satmanız için kandırabilir. 

Tekrar Edin

Çok sayıda mücevher almanın anahtarı, işlemi olabildiğince sık tekrar etmektir. Satın aldığınız çiftlik mallarından çok daha fazlasını kırmanız gerekeceğini fark edeceksiniz, ancak çiftliklerinizi kırmak için gün atlamayın. Çok fazlaysa, işçileri işe alın ve belirli miktarda çiftçilik malzemesini kırdıkları için onlara ödeme yapın.

Growtopia’yı BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Nazik Olun

Kazanımlarınızı başkalarıyla paylaşın. Oyuna yeni başladığınız için yalnızca birkaç öğeniz olsa bile, artık ihtiyacınız olmayan ancak diğer oyuncuların ihtiyaç duyduğu şeyleri paylaşın. Aç gözlülüğün kontrolü ele geçirmesine izin vermeyin. Başkalarını düşünün, sadece kendinizi değil. Yapabileceğiniz şey başkalarını desteklemek olsun. 

Oyunculara Yardım Edin

Diğer oyunculara bilmeleri gerekenler hakkında bildiklerinizi veya yapmanın imkansız olduğunu düşündükleri şeyleri nasıl yapacaklarını anlatmaya çalışın. Sadece bildiğiniz birkaç şey bile olsa yardımcı olun. Başkalarına iltifat edin. Bazen diğer oyuncular alay edilir, zorbalığa uğrar, incinir, istismar edilir veya bir dünyadan men edilir. Tek ihtiyaçları olan bir yardım elidir bunu unutmayın. 

Growtopia’yı BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Başkalarına Öğretin

Başlangıç ​​seviyesinde olsanız bile, bildiklerinizi başkalarına öğretin. Yeni bir oyuncunun başka bir oyuncunun size ne öğrettiğini öğrenmesine yardımcı olun. Diğer oyuncularla oynamayın veya dolandırmayın. Eğer yaparsanız, bir oyuncu bile size güvenmez. Dolandırıcılık, iyi bir şey değildir. Başkalarına karşı kibar olun, onlara kötü davranmayın. Unutma, Growtopia’da yeni bir hayata yeni başlıyorsun. Bunu unutma!