Hayvan Savaş Oyunu Zooba İçin 5 İpuçu

Zooba

Wildlife Studios tarafından geliştirilen Zooba, benzersiz bir hayvan savaş oyunudur. Birbirinden farklı onlarca karaktere sahip olan oyunun canlı ve renkli grafikleri de oldukça ilgi çekici. Zooba oyununda amaç karakterinizi seçmek ve savaşları kazanarak hayvanat bahçesinin kralı olmak. Bu müthiş aksiyon oyununda siz de yerinizi almak ve hayvanat bahçesinin kralı olmak için bu rehberimize göz atabilirsiniz. 

1. Daha Fazla Ödül İçin Farklı Karakterlerle Oynayın

Zooba’da farklı maçlar oynadıkça farklı türde ödüller toplayacak ve ilerleme menüsü aracılığıyla yeni savaş liglerinizi oluşturacaksınız. Belirli bir karakter seçip onunla oynamak, ilerleme sekmesindeki “Ustalık” menüsü aracılığıyla daha fazla kilit açmaya yardım eder.

Yeni bir karakterin kilidini açar açmaz, onu birkaç maç için sahaya götürün ve kişisel yeteneklerinden birkaçını elde etmeye çalışın. Bu durumu, her birinin özel yeteneklerine aşina olmak ve bu karakterin oyun tarzının size uygun olup olmadığını görmek için kullanabilirsiniz. Yeni kilidi açılmış hayvanınızın yeterince iyi olduğunu düşünmüyorsanız, favori hayvanınıza geri dönebilirsiniz. 

2. Zooba’yı PC’de BlueStacks İle Oynayın

Zooba eğlencesini bir üst seviyeye taşımak için oyunu bilgisayarınıza Bluestacks aracılığıyla indirebilirsiniz. Büyük ekranda Zooba oynamak hem daha keyifli olacak hem de Bluestacks’in kendine has özellikleri size pek çok avantaj sağlayacak. Yüksek FPS özelliği sayesinde Bluestacks ile Zooba oynarken üstün bir performans sağlarsınız. Klavye ve farenizle oynayarak çok daha hassas kontroller sağlayabilirsiniz. Ayrıca klavye ve farenize dilediğiniz tuş komutunu atayarak alıştığınız tuş deneyimini de devam ettirebilirsiniz. Bluestacks ile oyunu birden fazla sekmede oynamanız da mümkün. Bluestacks’in çoklu oturum özelliği sayesinde oyunu birden fazla sekmede açabilir ve oyun keyfini daha hareketli bir şekilde yaşayabilirsiniz.

3. Günlük Görevlerinizi Tamamlayın ve Dört Sandık Yuvasının Tümünü Doldurun

Pek çok oyunda olduğu gibi Zooba oynarken de günlük görevleri tamamlamak oldukça önemli. Siz günlük görevleri tamamladıkça daha fazla ücretsiz ödül almak için gereken anahtarları alabilirsiniz. Her bir sandık yuvasını doldurabilmek için yeterince maç oynamalısınız. Ücretsiz jetonlarınızı mağazanın günlük fırsatlar bölümünden talep etmeyi unutmayın ve kumbaranızı her gün doldurduğunuzdan emin olun.

Ayrıca günlük görevleri tamamlarken de oyunu PC’den Bluestacks ile oynayabilirsiniz. Böylece günlük görevleri çok daha hızlı bir şekilde tamamlayabilir, hareketlerinizi çok daha hassas şekilde kontrol edebilirsiniz.

4. Savaş Taktikleri Edinin

Bir savaş için haritada yerinizi bulduğunuzda, başa çıkacak daha az rakibin olduğu bir noktaya inmeye çalışın. Daha az kalabalık olan bir yerde başlamak, silah ve eşya kazanma noktasında daha başarılı olabilmenize yardım eder. 

Zaman zaman gür alanlarda kamufle olun. Böylece düşmanları, onların görüşlerinden gizlenmişken uzaktan yakalayabilirsiniz. Suyun içinden geçmekten kaçının, ancak su içinde sıkışmış olanları her gördüğünüzde dışarı çıkardığınızdan emin olun. Savaşta birden fazla düşmanla karşılaştığınızda, yollarına bir el bombası atın ve bir hamlede birkaç düşmanı ortadan kaldırmaya çalışın. Ve en önemlisi, çatışma halindeyken her zaman aynı anda iki eylem gerçekleştirin. Örneğin, düşman patlama yarıçapından uzaklaşmaya çalışırken, bir el bombası fırlatın ve bir pompalı tüfek saldırısı yapın.

5. Kilitli Olmayan Karakterlerinize Ekleyeceğiniz En İyi Öğeleri Seçin

Sandıkları açmak, kilidi açılmış karakterlerin kopyalarına sahip olacağınız anlamına geliyor. Dolayısıyla onları yükseltebilirsiniz. Ekstra paralar size farklı yollarda da gelebilir. Örneğin karakter yükseltmeleri için ödemeniz gereken tamamlanmış maçlar ve kilidi açılmış sandıklarla. Sandıkları açarak elde edeceğiniz diğer bir şey de eşya eklentileridir. Yeni savaş liglerine girerken, eklenebilir yeni öğelerin kilidini açacaksınız. Nitro Av Tüfeği, Adrenalin Atışı, Mutlu Ağaçlar ve Parça Bombası bunlardan sadece birkaçı.