Zooba: Zoo Battle Arena’da Nasıl Uzmanlaşabilirsiniz?

Zooba

Zooba: Zoo Battle Arena, Wildlife Studios’un mobil oyun pazarındaki oyunlarından biridir. Zooba, yalnızca Google Play Store’da bir milyondan fazla kez indirildi ve birçok ülkede en iyi oyun listelerinde kalmaya devam ediyor. Mobil oyun pazarında çok sayıda battle royale oyunu kalırken, Zooba, battle royale türü için bile tamamen farklı bir eğlence ve heyecan sağlamayı garanti eden özellik ve mekanikler sunuyor. Çizgi film benzeri grafiklerve karakter olarak tuhaf ama sevimli hayvanat bahçesi hayvanları ile Zooba, farklı strateji ve taktikler için çeşitli yollar kullanıyor. Zooba da, herhangi bir battle royale oyunu gibi oldukça basittir, arenada hiçbir şey olmadan başlar ve silahları ve eşyaları toplayarak hızlanırsınız. Katıldığınız her maç, karakterinizin büyümesine yardımcı olacak ödüllerle birlikte gelir. Diğer 19 savaşçıya karşı hayatta kalmanın yanı sıra, toprağı yakan ve güvenli bölgeyi küçülten şiddetli çatışmalardan uzak durmalısınız. Amaç oldukça basit: Ayakta kalan son kişi olun ve hayvanat bahçesinin kralı olun! Mobil Oyun Haber olarak sizin için hazırladığımız Zooba: Zoo Battle Arena başlangıç ​​kılavuzunu okuyun. İpuçları ve stratejilerden oluşan derlememiz kesinlikle savaş arenasına hakim olmanıza yardımcı olacaktır!

Her Karakteri Tanıyın

Oyuna girmeden önce Bruce, Nix ve Molly arasından seçim yapmanız istenecek. Bruce güce odaklanırken, Molly hız ve çevikliğe güvenirken, Nix hem güç hem de hız açısından ortalamadır. Daha yüksek liglere ulaştıkça ve daha fazla sandık açtıkça daha fazla karakter mevcut olacak olsa da, başka bir karaktere geçmek biraz zaman alabilir, bu nedenle tercihinize ve oyun stilinize göre başlangıç ​​karakterinizi seçin. İlk 2 veya 3 savaş, “Tutorial”ın hemen hemen bir parçasıdır ve ekrandaki menüleri ve düğmeleri keşfetmekte özgür olduğunuzda, ana ekrandayken karakterinize tıkladığınızdan emin olun. İstatistikleri görüntülemek karakterinizin güçlü yönlerini ve sınırlamalarını bilmek için birincil derecede önemli olsa da, diğer karakterlere aşina olabilmek de erkenden edinmeniz gereken önemli bir bilgidir, böylece onlara karşı doğru yaklaşımı ve stratejiyi belirleyebilirsiniz. Karakterlerden bazıları lig seviyelerinin gerisinde kalsa da, sizden daha yüksek lig seviyesine sahip oyuncularla karşı karşıya kalmanız çok olasıdır, bu da onlara çoğu yeni başlayanların aşina olmadığı yeni karakterleri daha erken kullanma fırsatı verir. Bu nedenle, bir sonraki maça bile katılmadan önce karakterlerin her birini tanıyın ve onlarla karşılaştığınızda eylem planlarını belirleyin.

Savaş Öncesi Yolunuzu Planlayın

Başlamak için bir balondan veya uçaktan savaş alanına atlamak yerine, Zooba’daki her maçın başlangıcından önce rastgele bir yere yerleştirileceksiniz. Planlama için çok fazla zaman olmamasına rağmen, hızlı olmanız ve bulunduğunuz bölgede kalmayı mı yoksa farklı bir bölgeye geçmeyi mi tercih edeceğinize karar vermelisiniz. Diğer battle royale oyunlarındaki tipik başlangıç ​​stratejileri gibi, kararınız sonraki sürecin şekillendirilmesinde etkili olacaktır.

Zooba: Zoo Battle Arena’yı BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.