HeadBall 2 Nasıl Bir Oyun?

Head Ball 2, Masomo tarafından geliştirilen bir mobil oyundur. Head Ball 2 eğlenceli ve heyecan verici, bağımlılık yaratan bir futbol oyunudur. Oyunda, dünyanın her yerinden gerçek rakiplere karşı 1v1 çevrimiçi futbol maçları oynama şansına sahip olursunuz. Kurallar oldukça basit, 90 saniyelik aksiyon dolu futbol maçınız var ve kim daha çok gol atarsa ​​kazanır! Üstelik bu muhteşem oyun, Ercan Taner’in sesiyle taçlanıyor. Head Ball 2 takip etmesi basit bir oyundur ancak seviyeleri ilerletmek için çok fazla beceri ve pratik gerektirir. Dünya çapındaki oyunculara karşı iyi rekabet edebilmek için tekniklerde uzmanlaşmanız ve size avantaj sağlayacak karakterlerin ve süper güçlerin kilidini açmak ve bunları yükseltmek için oyunda ilerlemeniz gerekecektir.

Headball2’yi BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Öncelikle Hızlı Olun

Head Ball 2, keskin içgüdüler ve parmakların bir kombinasyonunu gerektirir. Topun hızını değerlendirme sanatını öğrenmelisiniz. Rakiplerinize karşı üstünlük sağlamak için en iyi zıplama ve tekme zamanlamasını da öğrenmelisiniz. Bu ancak çok fazla pratik yaptıktan sonra başarılabilir. Oyunun ilk 10-15 saniyesinde gol atmaya çalışın ve ayrıca kendi tarafınızı savunun. Bu muazzam bir baskı uygulayacak ve rakibinizi huzursuz edecektir. Head Ball 2, olumsuz koşullarda baskının üstesinden gelmekle ilgilidir. Baskı altındayken insanlar hata yapma eğilimindedir. Oyunu ileriye nasıl taşımak istediğinize karar vermek için hızlı olmalısınız. Karar verirken hızlı olun!

Oyununuzu Stratejik Hale Getirin

Her seviyede mükemmel olmak için oynayabileceğiniz üç yaklaşım olabilir. Agresif, savunmacı veya her ikisinin bir kombinasyonuna sahip olabilirsiniz. Agresif olmaya karar verirseniz, rakibinizin savunmasını paramparça ettiğinizden ve mümkün olduğunca çok gol attığınızdan emin olun. Bunun gerçekleşmesi için çoğu zaman hedef direğinizden uzak durmanız gerekir. Bu, rakibin size karşı gol atmasına izin verebilir, bu yüzden akıllıca karar verin. Savunma yaklaşımına geçmeye karar verirseniz, rakip her gol atmaya çalıştığında kendi tarafınızı savunmalısınız. Ancak bu yaklaşımla, daha yüksek seviyelerde maçlar kazanamayacaksınız. Önerimiz üçüncü olanı kullanmak ve bu hem saldırgan hem de savunmacı yaklaşımların birleşimidir. İlk 15 saniye boyunca agresif olmaya çalışın ve mümkün olduğunca çok gol atın, ardından pozisyonlarınızı hızlıca ayarlayın. Kale direğinize yakın olun, savunun ve rakibinizin her atışını engelleyin. Rakibiniz huzursuz olacak ve bunu başarılı bir şekilde başarırsanız hatalar yapacaktır. Ayrıca, oyununuzu gerektiği gibi ve gerektiğinde değiştirmek için hızlı olun.

Headball2’yi BlueStacks ile PC’nizde oynayın!

Saati Kontrol Etmeye Devam Edin

Head Ball 2’de süreyi kontrol etmek, sadece 90 saniyeniz olduğundan son derece önemlidir. Oyuncuların çoğu, kalan zamana bakmadan önceden karar verdikleri oyunu oynamaya devam ederler. Ne zaman saldırgan ve savunmacı olmanız gerektiğini anlayacak kadar esnek olmalısınız.

Rakibi Stratejinizle Karıştırın

Şutlarınızı engellemek için rakip, stratejinizi anlamaya çalışacaktır. Burada, değişikliklere uyum sağlama esnekliğiniz, sorunun üstesinden gelmenize yardımcı olacaktır. Rakibin stratejinizi anlamasına izin vermeyin. Bu Head Ball 2 Kılavuzunda, seviye atlamak için oyunun akışına göre savunmacı ve agresif olma arasında seçim yapmanızı öneririz. Öte yandan, rakibinizin stratejisini anlamaya çalışmalısınız. Hedeflere nasıl tepki vereceğini bilmek önemlidir ve sonra onlara kolayca karşılık verebilirsiniz. Bunu bulmak gerçekten çok zordur, ancak düzenli pratik yaptıktan sonra kavrayabileceksiniz.

Headball2’yi BlueStacks ile PC’nizde oynayın!