Kafa Topu 2’de BlueStacks ile Kazanın

headball 2

Futbol, ​​dünyanın en popüler sporlarından biridir. Bugün bu kadar çok mobil oyuna ilham vermesi şaşırtıcı değil. Head Ball 2 yan Kafa Topu 2 de Android ve iOS cihazlarda çalışan en başarılı futbol temalı oyunlardan biridir. Masomo’nun bu yeni mobil oyununda, tabiri caizse başka bir oyuncuya karşı kafa kafaya mücadele edeceksiniz. İkiniz de sırayla gol atacak ve kendi kalelerinizi savunacaksınız. Maçı kazanmak için rakibinizden daha fazla puan almalısınız. Kazanmak, seviye atlamanıza, yeni kartların kilidini açmanıza ve oyuncularınız için yükseltmeler kazanmanıza yardımcı olacaktır. Oyunda 18 süper güç var, rakiplerinizi yenmek için bunları akıllıca kullanın. Oyuncularınızı güçlendirin ve sahaya hakim olmalarına yardımcı olun. Dünyanın dört bir yanından en iyi oyunculara karşı rekabet etmek için gerekenlere sahip misiniz? BlueStacks ile Kafa Topu 2 oynayarak ihtiyacınız olan her şeyi kolayca karşılayabilirsiniz. Kafa Topu 2, keskin içgüdü ve parmakların kombinasyonunu gerektirir, işte BlueStacks’in “Key Mapping” ve “Akıllı Kontrolleri” de tam bu aşamada devreye girer. Oyununuzu stratejik hale getirin. Her seviyede mükemmel olmak için oynayabileceğiniz üç yaklaşım olabilir. … BlueStacks ile oynarken dikkat etmeniz gereken adımları sizin için sıraladık:

Savunmanıza Odaklanın

Kazanmak istiyorsanız, bunu yapmanın en iyi yolu rakibinize hiç şans tanımamaktır. Hedefinizi açık bırakacak riskli oyunlar oynamaktan kaçının. Hedefinize yakın olun ve savunmaya öncelik verin. Gol atmanın doğru zamanı, topu geri atmak üzere olduğunuz zamandır. Hedefinizin dışına itmek yerine, onu düşman hedefine doğru uçurmak için bir hava tekmesi deneyin. Bunu yapmak size bir savunma hamlesinden gol atma şansı verecektir. Bu taktiği kullanmaya devam edin ve sonunda puan almak için ihtiyacınız olan fırsatı bulacaksınız.

Sadece Süper Güçlere Güvenmeyin

Süper güçler maçlarda kesinlikle yararlı olsa da, onlara çok fazla güvenmek sizi zayıflatacaktır. Hâlâ oyuna başladığınızda, süper güçlerinizi kullanmadan maçlarınızı kazanmaya çalışın. Bu şekilde, daha ileri seviyelerde kazanmak için gereken uygun becerileri ve taktikleri geliştirebilirsiniz. Sıralamada yükseldikçe daha güçlü rakiplerle karşılaşmaya başlayacaksınız. Daha sonra süper güçlerinizi son çare olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Oyunun başlarında süper güçlere aşırı derecede bağımlı olursanız, yüksek rütbeli maçlarda yarıştığınızda taktiksel olarak çeşitli problemler yaşayabilirsiniz. BlueStacks’in size sağlayacağı tuş konfigürasyonu ile oyuna dilediğiniz gibi yön verebileceğinizi unutmayın!

Daha Fazla Ekipman Kartı Toplayın

Maç kazanmak sizi seviye atlamak için gereken deneyimle ödüllendirir. Deneyimin yanı sıra, ekipman kartlarını içeren çeşitli ödüller de alırsınız. Belirli bir ekipmanın yeterince kartını topladığınızda, kilidini açabilirsiniz. Bu donanıma zaten sahipseniz, yükseltme için ek kartlar kullanabilirsiniz. Mümkün olduğunca çok sayıda ekipman kartı toplayın. Güçlü ekipman, istatistiklerinizi artırarak süper güçlerin yardımı olmadan oyunları kazanmanıza yardımcı olur.

Güçlerinizi Yükseltin

Güçler menünüzde bir ok simgesi gördüğünüzde, üzerine dokunduğunuzdan emin olun. Bu, yükseltilmeyi bekleyen bir güce sahip olduğunuzun bir göstergesidir. Tüm güçlerinizi tam olarak yükseltmek için olabildiğince çok para ve elmas toplayın. Ne kadar çok yükseltmenin kilidini açarsanız, maçları kazanmanız o kadar kolay olacaktır. Üst düzey oyunculara karşı rekabet etmeye başladığınızda, yükseltilmiş güçlere sahip olmanın ne kadar önemli olduğunu anlayacaksınız. BlueStacks’in Kafa Topu 2 için optimize edilmiş sürümüyle oyunda tüm rakiplerinize fark atabilir, lider pozisyonunuzu koruyabilirsiniz.

Yeni Stadyumların Kilidini Açın

Yarışabileceğiniz birden fazla stadyum var. Maalesef, kilidini açmak için ilerlemeye devam etmeniz gerekecek. Daha fazla stadyumun kilidini açtığınızda, yeni becerilere erişebileceksiniz. Bu yeni beceriler, yeni hareketlerin kilidini açmanıza yardımcı olacak. Yeni bir hamleniz olduğunda, onu da yükseltebileceksiniz. Ne kadar çok beceri ve hareket açarsanız, oyuncularınız o kadar güçlü hale gelir. Head Ball 2’de maç kazanmak her zaman kolay değildir, özellikle deneyimli oyunculara karşı oynarken. Yukarıda listelenen Kafa Topu 2 ipuçları ve püf noktalarından öğrendiğiniz hiçbir şeyi unutmayın, böylece tüm maçlarınızı kazanabilirsiniz!

Kafa Topu 2’yi BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz.