Idle Heroes: Strateji Rehberi

idle heroes

Idle Heroes çok eğlenceli bir oyun ve hedefe ulaşma becerisi kazanmanızda da oldukça faydalı. Oyunda savaşların büyük kısmı neredeyse otomatize edilmiş durumda. Fakat bu kolay bir oyun olduğu anlamına gelmiyor. Savaşlarda uygulamanız gereken temel adım savaş için en iyi kahramanları seçmekten geçiyor. Eğer başarıya ulaşmak istiyorsanız, kahramanlarınızı seçerken son derece dikkatli ve detaycı davranmalısınız. Idle Heroes oyununda iki tür savaş vardır. Birincisi tamamen otomatiktir ve yalnızca birkaç saniye içerisinde biter. Temel seviyenin üzerindeki savaşlar ise gerçek savaştır. 

Idle Heroes’da başarıya ulaşmanın anahtarı doğru kararlar vermekten geçiyor. En iyi kararı vermenin yolu da iyi bir stratejii ile yola çıkmak. Siz de oyuna yeni başladıysanız ve strateji geliştirmek için kılavuza ihtiyacınız varsa sizin için derlediğimiz temel maddelere göz atabilirsiniz. 

5 Yıldız Kazanmak İçin Kaydolun

5 yıldızlı kahramanlar Idle Heroes oyununda çok kıymetli. Çünkü bunlar oyunun kolayca elde edilemeyen en güçlü karakterleri. 5 yıldız almanın birincil yolu da oyunun başında kayıt olmaktan geçiyor. Siz de oyunun en başında kayıt olarak 5 yıldız kazanma hakkına sahip olabilirsiniz. 

Her Gün Giriş Yapın

Idle Heroes oyununda güçlü bir oyuncu olmayı başardığınızda çok fazla ödül kazanmanın da kapısını açarsınız. Her gün giriş yapmak, altın ve mücevher dahil birçok şeyi içeren freebies almanıza yardımcı olacak. Oyunda temel odağınız 5 yıldızlı parçalar olabilir. 5 yıldızlı parçalar, 5 yıldızlı kahramanları ücretsiz almanızı sağlayabilir. 

Oyuna her gün mobil cihazınızdan giriş yapabileceğiniz gibi bilgisayarınızdan da oynayabilirsiniz. Yapmanız gereken BlueStacks uygulamasını bilgisayarınıza indirmek ve BlueStacks üzerinden Idle Heroes oyununu açmak. Böylece oyunun pek çok özelliğini büyük ekranda çok daha rahat deneyebilirsiniz. 

Takım Kurun

Takım kurmak Idle Heroes oyununun bir parçası. İlerledikçe 5 yıldızlı kahramanlarınız olacak fakat ilk süreçte 4 yıldızlı kahramanlara da yatırım yapabilirsiniz. Takımınızı oluşturma aşamasında da oyunu PC’de BlueStacks ile açabilirsiniz. Mouse ve klavye kullanarak oynayabileceğiniz için BlueStacks size çok daha hızlı ve pratik olma avantajı sağlar. 

Elmaslarınızı Tutun

Idle Heroes oynarken aklınızda tutacağınız bir diğer konu da oyunun premium para biriminin elmas olması. Elmasları kazanmanın en kolay yolu gerçek para harcamak olsa da siz bunu zaman içerisinde para harcamadan da yapabilirsiniz. Yalnızca biraz daha fazla zamanınızı alır. Elmaslarınızdan en iyi şekilde yararlanmak için onları 10 Heroic Summons’a kadar tutun.

Idle Heroes’u BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. 

Siz de Idle Heroes gibi eğlenceli bir oyunu PC’nin büyük ekranından oynamanın tadını BlueStacks ile çıkarın!