Merge Dragons Oyununun Temel Taşları

merge dragons

Merge Dragons oyununda sihirli ejderhalara sahip olacaksınız. Oyunda hem ejderhaları hem de diğer nesneleri birleştirebilir ve büyülü bir dünyanın içerisine adım atabilirsiniz. Merge Dragons oynarken uzmanlaşmak istiyorsanız oyunun temellerini içeren bu rehberimize göz atabilirsiniz. 

Ejderhalar

Ejderhalar, Merge Dragons oyununun özüdür. Oyunda ejderhaları birleştirerek yeni türler elde edebilirsiniz. Ejderhalarla birleştirebileceğiniz ejderha yumurtaları ile de oyuna başlayabilirsiniz.

3 veya 5. seviyedeki 4 ejderhayı birleştirdikten sonra, bir veya iki yuva oluşturulacaktır. Bu yuvalarda birleştirdiğiniz ejderhaların evrimleşmiş formunda yumurtalar bulunur. Yumurtalar büyüktür ve farklı renklere sahiptir. Daha da büyük ve daha güçlü ejderhalara ulaşmak için onları da birleştirmelisiniz.

Merge Dragons Oyununu BlueStacks ile Bilgisayarınızdan Oynayın, Büyük Ekranda Oyun Keyfini Yaşayın!

Ejderha Evleri

Merge Dragons oyununda ejderhalarınızın uyuduğu yere ejderha evleri deniyor. Bu alanlar adanızın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Çünkü her bir ejderha farm sonrası uyuma ihtiyacı duyuyor. Oyunun başlarında, ejderhalar için en az bir yuvaya sahip olduğunuzdan emin olmalısınız. Ejderhalardan daha fazla eve sahip olmaya başladığınızda, küçük evleri daha büyük evlerle birleştirmeye başlamalısınız.

Kampta Zaman

Siz orada olmadığınızda, ejderha kampında zaman sabit kalır. Tek istisna, ejderhaların uyku süresidir. Örneğin, bir saatliğine kampa gitmezseniz ve geri gelirseniz, 20 dakika uyuyan bir ejderha uyanacak, ancak her 10 dakikada bir meyve veren bir ağaç boş olacaktır. Oyunda zamanın her bir nesne üzerinde etkisi vardır. Bunları iyi bilerek oyunu çok daha iyi yönetebilirsiniz. 

Merge Dragons Oyununu BlueStacks ile Bilgisayarınızdan Oynayın, Büyük Ekranda Oyun Keyfini Yaşayın!

Kamp Görevleri

Kamp görevleri, ana kamptayken tamamlanabilecek ekstra hedeflerdir. Toplam 390 kamp görevi bulunur. Bunların 162 tanesi yaratılış görevi, 124 tanesi aksiyon görevi ve 104 tanesi de güzelleşme görevidir. Bir görevi tamamlamak, sizi bir hedef yıldızı ile ödüllendirir. Kampı terk edip tekrar girerseniz, tamamlanmış görevleriniz silinecektir. Bunların yerine ilgili kategorideki bir sonraki görev gelecektir. 

Merge Dragons Oyununu BlueStacks ile Bilgisayarınızdan Oynayın, Büyük Ekranda Oyun Keyfini Yaşayın!

Dragon Stars

Dragon Stars yani Ejderha Yıldızları, dokunulduğunda Ejderha Taşları içeren nesnelerdir. Siz herhangi bir seviyeyi oynarken, seviye hedefini tamamladıktan sonra görünürse ve dokunmadan bırakırsanız, seviyeyi tamamladıktan sonra kampa geri getirmek için her zaman ücretsiz seviye ödülleri olarak görünürler. Dragon Stars, sahip olmanız gereken en önemli nesnelerden biridir. Çünkü değerli taşlara yani Ejderha Taşlarına ulaşmak için tek kaynaktır. 

Dragon Gems

Dragon Gems yani Ejderha Taşları, Merge Dragons oyununun premium para birimidir. Ödüller kazanmaya izin vererek oyunun ilerlemesini hızlandırmak için kullanılırlar. Sınırsız sayıda Dragon Gems biriktirebilirsiniz. Bu para birimini alıp harcadıkça, depolama çubuğunuz, sahip olduğunuz maksimum mücevher sayısını yansıtacak şekilde büyür.