Yeni Başlayanlar İçin Merge Dragons

Merge Dragons

Gizemli dünyayı keşfedin, sihirli ejderhaları birleştirin ve ejderhaların sihirli güçleriyle büyülü diyarı iyileştirin! 

Gram Games tarafından geliştirilen bir ejderha oyunu olan Merge Dragons, sizi daha önce görmediğiniz bir maceraya davet ediyor. Bu oyunda hem ejderhalarınızı hem de oyunda görebileceğiniz diğer objeleri birleştirerek güçlenebilirsiniz. Oyunda yer alan 17 farklı ejderha türünü birleştirerek büyütebilir, aynı zamanda onları birleştirerek yeni ejderha türleri oluşturabilirsiniz. Merge Dragons oynamaya yeni başladıysanız, oyunda sizi bir adım öne çıkaracak taktikleri bu rehberde bulabilirsiniz.

Ejderhalarınızı Birleştirin

Ejderhalarınızı birleştirmek size daha yüksek seviyeli ejderhalar kazandırır. Birleştirdiğiniz ejderhalarınız hem daha hızlı hem de daha fazla iş yapabilen güçlü ejderhalar olacak. Ayrıca daha fazla arazinin kilidini açabileceğiniz Ejderha Gücünü de kazanacaksınız. Bu yüzden güçlü tek bir ejderha yaratmak için üç ejderhanızı birleştirmek oldukça akıllıca bir seçim. 

Her Şeyi Birleştirin

Merge Dragons oyununda hemen hemen her şey birleştirilebiliyor. Ejderhalar, madeni paralar ve mücevherlerden, herhangi bir seviyede kazandığınız yıldızlara kadar oyunda görebileceğiniz her şey buna dahil. Birleştirme sizi her zaman daha yüksek bir puana götürür. Bu yüzden neleri keşfedip toplayabileceğinizi görmek için oyunda birleştirmeye uygun olan her şeyi birleştirin.

3 Yerine 5 Birleştirme Daha Avantajlı

Oyuna yeni başladıysanız 3 ejderhayı ya da 3 objeyi birleştirebileceğinizi göreceksiniz. Oysa ki 3 yerine 5 obje birleştirmek her zaman daha avantajlı. Bu yüzden nesneleri 5’li kümeler halinde birleştirebilirsiniz. 

Kalpleri Hemen Kullanmak Zorunda Değilsiniz

Merge Dragons oyunundaki kalplere Yaşam Özü adı verilmiş. Yaşam Özünü hemen kullanmanız gerekmiyor çünkü tıpkı oyundaki diğer şeyler gibi onları de birleştirmek akıllıca olabilir. Yaşam özünün üç tanesini birleştirdiğinizde çok daha faydalı ödüller sizi bekliyor olacak. 

Oyunu PC’nizin Büyük Ekranında BlueStacks İle Oynayın

Merge Dragons iOS ve Android cep telefonlarınızdan oynayabileceğiniz bir oyun. Oyun keyfini bir adım öteye taşımak için ise oyunu PC’nizin büyük ekranında açabilirsiniz. Merge Dragons’u bilgisayarda açmak için yapmanız gereken tek şey BlueStacks oyun platformunu kullanmak. BlueStacks ile Merge Dragons’u kolayca bilgisayarınıza indirebilir ve son derece iyi bir görüntü kalitesi ile oyun keyfinin tadını çıkarabilirsiniz. BlueStacks, gelişmiş grafik ayarları gibi pek çok özelliğe de sahip. Örneğin çoklu oturum özelliği sayesinde oyunu birden fazla sekmede aynı anda oynayabilirsiniz. Ayrıca tuş eşleme özelliği sayesinde istediğiniz tuşla istediğiniz komutu eşleştirerek alıştığınız tuş deneyimi ile oyun keyfini sürdürebilirsiniz. 

Yararlı Objeleri Toplamayı Unutmayın

Oluşturduğunuz objelerin bazıları zamanla daha fazla öğe geliştirme eğilimindedir. Örneğin meyve ağaçları, çimenler, çalılar ya da su gibi. Mesela meyve ağaçları genellikle meyve üretir ve onları ağaca tıklayarak alabilirsiniz. Elde ettiğiniz bu ekstra öğeler, size üzerinde çalışabileceğiniz daha fazla birleştirme olanağı sağlar.

Daha Fazla Ödül İçin Seviyeleri Tekrar Oynayın

Yeni başlayanlar için bir diğer ipucumuz da daha önce oynadığınız seviyeyi yeniden oynayabilme şansınız. Seviyeleri tekrar oynamak size daha fazla ödül kazandırır. Üstelik bazı başlangıç seviyelerinin geçilmesi çok kolaydır ve size yumurta yuvası gibi nadir ödüllerden birini kazandırabilir. Ayrıca seviyeleri tekrar oynamak için de BlueStacks Android Emülatörü tercih edebilirsiniz. Böylece büyük ekranda çok daha kolay ve hızlı bir oyun keyfi yaşayabilirsiniz.