Mobile Royale ile Mükemmel Krallığı Kurma Rehberi

Mobile Royale

Bir strateji oyunu olan Mobile Royale MMORPG, heyecan uyandıran savaşları ile pek çok oyuncunun favorileri arasında. iOS ve Android cihazlardan oynanabilen Mobile Royale MMORPG, zengin 3D grafikleri ile oldukça dikkat çekici. Bu yazımızda Mobile Royale’e yeni başladıysanız bilmeniz gereken temel taşları öğrenebilir, siz de kendi mükemmel krallığınızı kurabilirsiniz. 

Kaynaklar

Mobile Royale MMORPG oynamaya yeni başlıyorsanız bilmeniz gereken en önemli şey yemeğin en önemli kaynağınız olduğudur. Kendinizi sürekli daha fazla yemeğe ihtiyaç duyarken bulacaksınız. Oyunda gıda üretimini artırmak için elinizden gelen her şeyi yapın. Çiftliğinizi her zaman maksimum seviyede tutun, gıda üretimi ile ilgili araştırmalara yatırım yapın ve dünya haritasında sürekli yiyecek toplayın. Ayrıca envanterinizi yani çantanızı sık sık kontrol edin. Çünkü orada size anında kaynak sağlayabilecek öğeleriniz olacak.

Kale

Mobile Royale MMORPG oyununda krallığınızın ana yapısı kalenizdir. Bu binanın yüksekliği hem diğer binaların maksimum seviyesine karar verir hem de oyundaki yeni özelliklerin kilidini açar. Fakat Mobile Royale’da kalenizi yükseltirken diğer binalarınızı da unutmamalısınız. 

Oyunun en ilgi çeken yanlarından birisi de eğittiğiniz birimlerin savaşta çeşitli rollere sahip olabilmesidir. Tam da bu sebeple aslında temelde bir kez antrenman yaparsınız ve uygun gördüğünüzde bu birimleri kullanmanıza izin verilir. Tabii ki onları sürekli olarak eğitmeniz gerekmektedir. Her zaman kilidini açtığınız en üst seviye birlikleri eğitin ve rekabete devam etmek için günlük yeni birlikler elde etmek için sık sık giriş yapmaya çalışın. Bu, özellikle de başlangıç seviyesinde oldukça önemli bir aşamadır. Oyuna sık sık giriş yaparken mobil cihazınızın şarjının bitmemesi ile oyunu bilgisayarınızdan açabilirsiniz. Bluestacks Android emülatör size Mobile Royale MMORPG oyununu bilgisayarınızın büyük ekranından oynama seçeneği sunar. Yapmanız gereken tek şey BlueStacks’i PC’nize indirmek ve oyunu BlueStacks ile açmak. Ardından mouse ve klavye farkı ile oyunun keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz. 

VIP Sistem

Mobile Royale oyununda  bulunan VIP sistem ile VIP puanlarınızı kullanabilirsiniz. Eğer bunları VIP seviyenizi arttırmak için kullanırsanız bu da size daha iyi bir destek sağlayacak.

Oyunun iyi yanlarından birisi de Mobile Royale oynamaya başlar başlamaz VIP seviye 6’ya kolayca ulaşabilecek olmanızdır. Size özel açılan teklifler ile siz de seviyenizi arttıracak adımları atabilirsiniz. 

Lonca

Mobile Royale oynarken aktif bir loncanın parçası olmak önemlidir. Aktif bir loncanın üyesi olarak siz de oyunda çok daha hızlı ilerleyebilirsiniz. Loncada sizin de aktif olmanız oldukça önemlidir. Çünkü saldırıya uğradığınızda loncanız da sizi koruyacaktır. 

Kahramanlar

Mobile Royale oyununda ordunuzu kahramanlar yönetir. Kahramanlarınızın kilidini açmak için kampanya modunda belirli bir seviyeye ulaşmalısınız. Siz de en sevdiğiniz kahramanları seçin ve onları maksimum seviyeye yükseltmek ve yeteneklerini arttırmak için mümkün olduğunca iyileştirmeye odaklanın. Fakat seviyeniz ilerlediğinde birden fazla kahramanın kilidi açılacak. Bu durumda hepsine sahip olmak imkansız olacağı için üzerinde çalışılacak en iyi olanları seçmeniz gerekecektir. 

Mobile Royale Oyununu BlueStacks ile Oynayın

BlueStacks, Google Play Store’da yer alan tüm mobil Android oyunlarını PC’nizde klavye ve mouse ile büyük ekranda oynayabileceğiniz bir oyun platformudur. BlueStacks ile oynayarak rakiplerinize karşı büyük avantaj elde edersiniz. BlueStacks size ayrıca keymapping, macrolar, yüksek FPS, çoklu oturum/hesap, oyuna özel kontrol ve gelişmiş grafik ayarları gibi onlarca avantaj sağlar. Bu sayede siz de tüm rakipler karşısında kazanan olursunuz. 

BlueStacks’in avantajlarından faydalanmak için Mobile Royale oynamaya hemen başlayın ve mükemmel krallığı kurun!